Sahne ışığı etkisi
GÜZELLİK

Sahne ışığı etkisi

Cesur makyaj görünümleri için öneriler, cildi canlandırırken ruhu dinlendiren spa merkezleri, beslenmede son yenilikler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Mart 2018

Hazırlayan Pelin Hasçalık
Fotoğraflar Kenneth Willardt
Moda Editörü Amanda Alagem

Benefit Cosmetics Ulusal Kaş Artisti Özlem Özdem, kaş aksesuarları ile renkli kaşların geçtiğimiz yıldan beri trend olduğunu ve akımın yeni sezonda havalı kirpiklerle desteklenerek devam edeceğini söylüyor: "Defile makyajlarında sıkça karşılaştığımız bu trend sezon boyunca karşımıza çıkacak gibi görünüyor."

Daha hacimli, yoğun ve yerçekimine karşı koyan kirpikler için kökten uca ve kat kat uygulanabilir formüle sahip maskaralar ile bu look'a benzer bir göz makyajı elde etmek mümkün. Özlem Özdem'in önerisi: "Koni şeklindeki fırçası ile kolay uygulama imkanı sunan ve içerdiği aero-partiküller sayesinde daha hacimli kirpikler yaratan Benefit'in yeni maskarası BadGal Bang!"

Elbise, Vera Wang Bride.
Saç aksesuarı, Eric Javits.
Yüzük, Cartier.

Net bir eyeliner uygulaması için Dior Diorshow Art Pen Liner'ı deneyin.

Elbise, Oscar de la Renta
Küpeler, Van Cleef & Arpels

Işıltılı bir cilt için nemlendiricinizin içine Benefit High Beam likit aydınlatıcıdan damlatın. Özdem, "İnce yapılı bir fondöten ile daha doğal bir görünüm elde edersiniz" diyor. "Pembe tonlarda göz makyajı ve yoğun maskara ise makyajınızın daha aydınlık görünmesini sağlar."