Daha aydınlık göz
GÜZELLİK

Daha aydınlık göz

Sezonun modern metaliklerini göz makyajına uyarlama zamanı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Mayıs 2018

LÜKS LINER
Makyaj artisti Ricky Wilson, "Yanardöner bir ışıltı etkisi yaratan liner, göz makyajına dikkat çekmek için yeterli" diyor. Önerimiz: Maybelline'in farklı
tonlardaki metalik göz kalemleri. Kalemi kirpik hizanız boyunca uygulayın ve kulak çubuğu yardımıyla nazikçe rengi yayın.

PRIMER İLE HAZIRLIK
Parlak yapılı primer'ların ışığı yansıtma özelliği bulunuyor. Wilson, göz bölgesine özel, tercihen yağsız formüle sahip bir primer kullanmanızı tavsiye ediyor. Smashbox 24 Hour Photo Finish Shadow Primer'ı (89 TL) göz makyajına başlamadan önce deneyebilirsiniz.

PRATİK KULLANIM
Işıltılı krem ve pudra yapılı farların en güzel yanı: Tek bir renk kullanarak göz makyajında rahatlıkla çok boyutlu ifade yaratabilirsiniz. Wilson, "Pembe ile leylak tonları ve metalik bronzlar, her cilt tonuna uyum göstermeleri sebebiyle en kolay kullanabileceğiniz renkler" diyor. Bu yapıdaki farları tüm göz kapağınıza uygulayabilirsiniz.

GİZLİ IŞILTI
Göz bölgesine özel tasarlanan gloss'lar, uygulandıktan sonra parlaklığını en kısa sürede kaybeden makyaj ürünlerinden. Daha uzun süreli kullanım için makyaj artisti Katie Jane Hughes, gloss'u göz kapağının tam ortasına ufak miktarda uygulamanızı tavsiye ediyor.

MÜKEMMEL RENKLER
Nars NARSissist Wanted 12'li far paleti, günlük olarak da rahatlıkla kullanabileceğiniz mat ve ışıltılı farları bir arada sunuyor. Daha uzun süreli kullanım için önerimiz, mat yapılı olanları ışıltılı farların altına baz olarak kullanmanız.

DRAMATİK KİRPİKLER
Sıradanlıktan uzak bir göz makyajı maskara olmadan tamamlanmış sayılmaz. Önerimiz; kirpiklere anında hacim ve kıvrım kazandıran Note Ultra Volume maskara.