Gökkuşağı paleti
GÜZELLİK

Gökkuşağı paleti

Yüksek enerji yayan canlı renkleri makyaja nasıl uyarlamalı?

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Haziran 2018

Pelin Hasçalık


Bobbi Brown Luxe Eye Shadow, 152 TL

GÖZLER Flormar Marka Danışmanı Andrea Pesce göz makyajında yeni bir trendi bildiriyor; göz kontürü. Bu stil, gözleri daha dikkat çekici ve büyük göstermek için mat ve metalik dokuları karıştırma tekniğiyle yakalanabilir.


Tom Ford Exotica Flora Sheer Cheek Duo, 350 TL

YANAKLAR 2018 yazında çabasız güzellik ön planda. Pesce, "Artık kadınlar fazla uğraştırmadan taze ve enerjik bir görünüm sunan, aynı zamanda cilt bakımına da destek olan ten ürünlerini tercih ediyorlar. Dolayısıyla, cilt bakım ürünlerini düşük kapatıcılığa sahip BB kremlerle eşleştirmek, makyajını kısa sürede tamamlamak isteyen kadınların en çok kullandığı makyaj hilesi haline geldi" diyor.


Soldan sağa: Inglot O2M Breathable Nail Enamel oje 55 TL, Flormar Jelly Look oje 6,99 TL, OPI Infinite Shine in Sun, Sea, Sand in My Pants oje 69,90 TL, Miniso oje 5,95 TL

TIRNAKLAR Sofistike ve sıradanlıktan uzak bir yaz görünümü için Estée Lauder Global Güzellik Direktörü Violette, kırmızı, turuncu, mavi g ibi güçlü oje renkler ini uygulamanızı tavsiye ediyor.


Christian Louboutin Loubilaque, 345 TL

DUDAKLAR Dudak makyajında parlak dokuların ön planda olduğunu söyleyen Andrea Pesce'ye göre parlak, yoğun pigmentli ürünler bu yaz vazgeçilmezimiz olacak.