Elie Saab Girl Of Now Shine izlenimleri
GÜZELLİK

Elie Saab Girl Of Now Shine izlenimleri

Elie Saab parfüm ailesine yeni katılan Girl Of Now Shine, feminenliğin enerji dolu halini açığa çıkaran özel bir parfüm.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Haziran 2018

Derleyen: Pelin Hasçalık

Elie Saab koleksiyonlarının baş döndüren siluetlerinden ilhamla tasarlanan Girl Of Now Shine, ışıltılı cazibeyi vurgulayıp, baş döndürücü feminenliği bir adım öteye taşıyan farklı bir koku. IFF parfümör ikilisi Sophie Labbé ve Dominique Ropion tarafından yaratılan parfüm bağımlılığın sınırlarını zorluyor. Tıpkı zarif elbiseleri süsleyen nadide bir nakış gibi, parfümün notalarında öne çıkan ananas ve kavrulmuş çam fıstığı, birbirini ideal ölçüde tamamlayan ikili olarak dikkat çekiyor.

Beyaz çiçekler, ylang ylang ve yasemin, Ormond çiçeğinin portakalımsı badem kokusunu adeta altın bir ışık ile dolduruyor. Parfüm, toz halinde vanilya ve süsen duvağı ile sarmalanmış paçulinin enerji dolu alt notlarıyla daha da baştan çıkarıcı, neredeyse için için yanan bir hal alıyor. Parfümör Sophie Labbé, Girl Of Now Shine'ı istisnai kılan başlıca özelliğin, Elie Saab'ın ruhunu yansıtan yeni bir içeriğin kreasyonu olan Ormond çiçeği olduğunu söylüyor: "İnanılmaz ölçüde kadınsı portakal çiçeği notaları ve bademin zarif tatlılığının oluşturduğu eşleşmenin sonucu olan bu özel birleşim, kokuya güzellik ile modernlik arasında benzersiz bir denge katıyor."

Elie Saab'ın kusursuz siluetlerinde var olan aynı hassasiyetle biçim verilmiş Girl Of Now Shine'ın cam şişesi, orijinal şişenin narin yuvarlak formunun devamı niteliğinde. Modaevinin clutch çantalarından ödünç alınan çiçek motifi, şişenin çevresi boyunca saf altınla kaplanmış gibi parıldıyor. Elie Saab koleksiyonlarının imza tonu olan pastel maviye boyanmış ve kadifemsi altın çiçeklerle zarifçe süslenmiş parfüm kutusu, içinde sakladığı güzelliğe yapılan bir girizgah gibi.

Bu yeni versiyonun kampanya çekimi için ikonik kızlar grubu tekrar bir araya geldi: Ulrikke Hoyer, Lineisy Montero ve Gabby Westbrook, yeni hikayede, Paris gecelerini fethetmek için farklı bir arayış içine giriyorlar. Arka planda ışıklar şehri, onların baş döndüren feminenliği ile aydınlanarak göz kamaştırıyor.