Ne var ne yok?
GÜZELLİK

Ne var ne yok?

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Haziran 2018

CİLT TEKNOLOJİSİ
Murad Nutrient Charged Water Gel nemlendirici, yağsız, su bazlı yoğun yapısı ve besleyici vitamin, peptit ve mineral karışımı ile cilt bariyerini güçlendiriyor. Yes to Pamuk Rahatlatıcı Nemlendirici, ciltte yağlı his bırakmadan nem dengesini koruyor. Ozonlabs Probiyotikli Temizleme Köpüğü, formülünde yer alan faydalı bakteri probiyotik ile cilt bariyerini güçlendiriyor.


Murad Nutrient Charged Water Gel nemlendirici, 450 TL - Ozonlabs Probiyotikli Temizleme Köpüğü, 89,90 TL - Yes to Rahatlatıcı Nemlendirici, 119 TL

PARFÜM DÜNYASI
Parfümor Christine Nagel tarafından Hermès'in değer verdiği yaratıcı özgürlüğü somutlaştırmayı sürdüren Hermessence koleksiyonu. İtalya'nın eşsiz doğasından ilhamla yaratılan Acqua di Parma Blu Mediterraneo. Baş döndüren rom, bergamot ve üzüm kokuları ile Xerjoff Cruz Del Sur I.


Acqua di Parma Blu Mediterraneo Chinotto di Liguria EDT, 150 ml, 575 TL - Hermès Hermessence Myrrhe Eglantine, 1.337 TL - Xerjoff Cruz Del Sur I, 50 ml, 1.345 TL

SAÇIN EN İYİ HALİ
Grow Long, Kanada kökenli saç bakım markası Marc Anthony'nin en özel serilerinden. Pantene 3'ü 1 Arada Şampuan ise her yıkamada saça ihtiyacı olan besinleri geri veriyor.


Pantene Pro-V şampuan, 13,50 TL - Marc Anthony Caffeine & Ginseng bakım kremi, 49,90 TL

KABANADA SPA
Yaz boyunca sıradışı bir güneşlenme deneyimi için önerimiz, Four Seasons Hotel Bosphorus havuzunun çevresindeki zarif kabanalarda sunulan Sun Spa programı. Kişinin güneşe karşı hassasiyeti ve bronzlaşma hedefine uygun şekilde Institut Esthederm ürünleriyle uygulanan program, güneş öncesi bakım ve güneş sonrası bakım olmak üzere iki bölümden oluşuyor.