Maxx Royal Kemer tatil bovulumda neler var?
GÜZELLİK

Maxx Royal Kemer tatil bovulumda neler var?

Stil danışmanı Hande Can’ın ilham veren gardırobuna ait parçaları ve seyahat stili tercihlerini, Maxx Royal Kemer Resort’un muhteşem doğası eşliğinde inceledik.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Haziran 2018

Pelin Hasçalık
Fotoğraflar Serkan Eldeleklioğlu

Stil danışmanı Hande Can'ın Maxx Royal Kemer Resort'a gelirken yanına aldığı parçalar renk, doku ve stil açısından otelin doğası ve mimarisiyle müthiş bir uyum içerisinde... Ünlü isimler için styling, alışveriş danışmanlığı, markalara ve kurumsal firmalara danışmanlık veren Gouroux Trend Ideas şirketinin kurucusu ve kreatif direktörü olan Hande Can, modaya dair sahip olduğu niş fikirleri ve kombinleri Instagram hesabı Gardiropgurusu'nda takipçileriyle paylaşıyor. Tatil boyunca oluşturduğu kombinleri hayranlıkla izlediğimiz Can'ın bavulunda hangi parçalara yer verdiğini ve otelin stiline uygun olarak nasıl eşleştirdiğini görmek için, Maxx Royal Kemer'i keşfetmek üzere birlikte küçük bir geziye çıktık: Michelin yıldızlı şeflerden alınan danışmanlıkla hazırlanan menüsüyle Emerald, havuza açılan özel terasıyla Laguna Süit, plajda beyaz kumlarda kocaman minderler üzerinde akşam üzeri partilerine ev sahipliği yapan Silence Beach, dış ve iç alanlardaki havuzları, sauna ve teraslarıyla devasa bir Presidential Villa ve arka planda kayalıkların, kristal berraklığındaki sularla oluşturduğu manzarası ile Middle Bay Beach...


Mayo Sand & Blue Şapka Borsalino Gözlük Elie Saab Kimono Maison La Plage Sandaletler Hermès

Maxx Royal Kemer'i yurtdışında konakladığınız otellerle kıyaslamanızı istesek aklınıza neler gelir?
Doğası, lokasyonu ve verdiği hizmet itibariyle Maxx Royal Kemer kesinlikle muhteşem bir otel. Otel kapısından içeriye girdiğiniz ilk andan itibaren kendinizi çok özel hissediyorsunuz. Herkesin aradığı bu özellik maalesef kolay elde edilmiyor. Maxx Royal bunu gerçekten çok güzel bir şekilde başarmış. Benim için seçtiğim otellerin mimari özellikleri çok önemli. Maxx Royal Kemer'de plaj da, deniz de olağanüstü... Türkiye'de değil de Maldivler'de tatildeymiş gibi bir hisse kapılıyorsunuz.


Elbise Missoni Küpeler Yael Morel

Tatil bavulunuzu hazırlarken hangi parçaları seçtiniz ve neye göre karar verdiniz?
Şehirde ve iş seyahatlerimde kombinlerime çok dikkat ettiğim için tatillerimde stilimden taviz vermeden daha pratik ve kolay kombinler yapabileceğim parçalarla valiz hazırlarım. Yaz mevsiminde kimono ve mayolar benim vazgeçilmezlerim arasında yer alır. Aksesuarlardan, özellikle de küpelerimden asla taviz veremiyorum. Maxx Royal'de o kadar güzel restoranlar, plajlar ve parti alanları var ki, her türlü renkli kombini rahatlıkla kullanabilirsiniz. Bavulumda çoğunlukla düz sandaletlere, şapkalara, güneş gözlüklerine ve saç bantlarına yer verdim.


Gözlük Céline Mayo La Reveche Şapka Borsalino Küpeler Iris+Ivy

Maxx Royal Kemer'in genel anlamda stilini, deniz ve doğasını nasıl yorumlarsınız?
Otelin minimal bir mimarisi var ve bence minimallik en çok da büyük mekanlarda hoşluk yaratıyor. İşim gereği dokulara, renk uyumuna, kullanılan malzemelere istem dışı çok fazla dikkat ediyorum. Sanıyorum Maxx Royal'i sevmemin en büyük etkenlerinden biri de bu. Maxx Royal Kemer, lokasyon itibariyle çok özel bir otel. Doğası olağanüstü... Mesela bir anda sahilde güneşlenirken veya yemek yerken dağlardan inen keçi sürüsünün yanınıza geldiğine şahit olabiliyorsunuz. Ya da kuş sesleri eşliğinde kahvaltınızı yapabiliyorsunuz.


Şapka Maison Michel Çanta Sensi Studio

Eğlence ekibi hakkındaki düşünceleriniz neler?
Otelde sürekli bir aksiyon var. Sabah erken kalkıp özel hocalar eşliğinde yoga veya sabah sporu yapmanız mümkün. Özellikle Silence Beach'teki parti alanı tek kelimeyle muhteşem. Deniz kenarında müzik eşliğinde güneşin doğuşuna tanıklık edebilirsiniz. Akşam yemeği sonrası her gün farklı entertainment ekiplerinin şovlarını ve sınırları zorlayan akrobasi gösterilerini izleme şansınız var.


Bikini Eres Etek Missoni Mare Küpeler J.Crew Terlikler Chanel Şapka Alessandra Zanaria

Laguna Süit konfor ve konaklama açısından nasıldı?
Laguna Süit, tasarımı, mobilyaları, konforu ve dekoru itibariyle herkesin lüks algısına hitap eden bir oda tipi. Terasınızdan direkt havuza girebilme lüksü dünyanın kaç otelinde var? Villalar tıpkı ev hissi taşıyor; içine girdiğiniz an odadan çıkmak, hatta otelden dönmek istemiyorsunuz. Kıyafetleri asmak için diğer otellerde olan ufak gardıropları hiç sevmem çünkü istediğiniz gibi yerleşemiyorsunuz. Fakat bu otelde kendinize ait giyinme odanız mevcut. Odalar teknolojik olarak da oldukça ileride. Her şeyi tek tuşla yapabiliyorsunuz.


Elbise Queen & Pawn Mayo Moeva London

Bir daha konaklamaya gelseniz tattığınız lezzetler arasında ilk seçiminiz ne olurdu?
Ben etobur bir insanım; proteinsiz yaşayamam ancak et konusunda da seçiciyim. Pişirme şekli, süresi ve etin kalitesi benim için çok önemli. Çok farklı bir damak tadım olduğu için her yerde lezzetli et bulamıyorum. Maxx Royal'de pek çok restoran seçeneği var ama benim favorim saydığım sebeplerden dolayı Bronze Steak House oldu.


Mayo Eres Kimono Maison La Plage Gözlük Céline Küpeler Iris+Ivy

"Yapmadan tatilden dönmeyin" diyeceğiniz önerileriniz neler?
Silence Beach'te güneşin doğuşunu izlemeden, herkes uyurken odanızdaki terasta koltuğunuza uzanıp sessizce anın tadını çıkarmadan ve denizde saatlerce yüzmeden kesinlikle Maxx Royal Kemer'den dönmeyin.