Ne var ne yok?
GÜZELLİK

Ne var ne yok?

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Ağustos 2018

CİLT İÇİN FAVORİLER
Raen'in bitkisel yağ ve nem dengeleyici yüz kremi, formülündeki esansiyel gül yağı ile ciltte siyah nokta oluşumunu engelliyor. Lierac Supra Radiance jel formlu krem, detoks etkisi yaratarak toksin yaşlanması başta olmak üzere tüm erken yaşlanma belirtilerine savaş açıyor. Valmont'un göz çevresini nemlendiren jeli, soğutucu etkisi ile göz altlarını anında soğutup canlandırıyor.


Raen Bitkisel Yüz Kremi, 48 TL - Lierac Supra Radiance Gel Creme, 345 TL - Valmont Moisturizing Eye C Gel, 495 TL

SICAK NOTALAR
Narciso Rouge, Bulgar gülü ve süsenin baskın olduğu floral notalarıyla ruhu okşuyor. Estée Lauder Bronze Goddess, plajları, egzotik sahilleri ve serin suları anımsatıyor. Caudalíe Thé des Vignes'in yaseminle harmanlanan beyaz misk notasını zencefil tamamlıyor.


Caudalíe Thé des Vignes, 100 ml, 165 TL - Estée Lauder Bronze Goddess EDT, 349 TL - Narciso Rouge EDP

YETENEKLİ ÜÇLÜ
Kérastase Résistance Extentioniste saç banyosu, besleyici özel formülüyle daha uzun saçlar vaat ediyor. Termal su ve humik asit içeren Termalife şampuan saçın kökten uca güçlenmesine yardımcı oluyor. Schwarzkopf Beology Onarıcı Konsantre Bakım yıpranmış saçlara yoğun bakım yapıyor.


Kérastase saç banyosu, 115 TL - Schwarzkopf konsantre bakım, 49,90 TL - Termalife termal şampuan, 48 TL

YAZ İHTİYACI
Babe Aloe Jel, ferahlatıcı jel yapısı ile güneş sonrası cildi rahatlatmaya yardımcı. Elancyl Slim Design Slimming Oil, florizin ve kafeinin yağ atıcı etkisiyle vücudu yeniden şekillendirerek yağ stoğunu azaltmaya destek oluyor.


Babe Aloe Jel, 129,50 TL - Elancyl Slimming Oil, 99 TL

ORMAN SEANSI
NG Sapanca'nın yeşil dünyasında Forest Bathing akımını deneyimlemek için orman terapisti eşliğinde doğada sessizce yürüyebilir, tüm duyularınız açık şekilde çevrenizdeki sesleri, kokuları, renkleri hissedilebilirsiniz. Huzur dolu bu etkinlik için rezervasyon yaptırmayı unutmayın.