Haremlique by Mer's
GÜZELLİK

Haremlique by Mer's

Haremlique İstanbul’un beachwear koleksiyonu A La Mer ile aksesuar markası Mer's, "Haremlique by Mer's" adıyla bir yeni koleksiyon yarattı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 10 Ağustos 2018

Etnik Türk motiflerini özgün bir şekilde harmanlayan Haremlique Istanbul markası, el işçiliğini modern yorumlayan Mer's ile ortak bir koleksiyona imza attı. "Haremlique by Mer's" adıyla ortaya çıkan koleksiyon zarif parçalarıyla dikkat çekiyor.

Caroline Koç ile Banu Yentür ortaklığında kurulan Haremlique İstanbul markasının beachwear koleksiyonu "Haremlique à la mer" her bir ürünü kendine ait tasarım hikayesiyle hayat buluyor. Aylin Tahincioğlu ve Meral Peltekçi ortaklığında oluşturulan "Mer's" markası ise el işçiliğini modern yorumlarla harmanlıyor.


Caroline Koç ve Banu Yentür

İki markanın işbirliğiyle Haremlique by Mer's koleksiyonu hayata geçti. Koleksiyon 925 ayar gümüş üzerine 24 ayar altın kaplama aksesuarlar doğal taşlarla bir araya gelerek zenginleşiyor. Mer's atölyesinde hazırlanan tasarımlarda Haremlique Istanbul markasının logosundaki kavuk motifli parçalar ön plana çıkıyor.


Aylin Tahincioğlu ve Meral Peltekçi