Yılbaşı gecesine özel cilt bakım tüyoları
GÜZELLİK

Yılbaşı gecesine özel cilt bakım tüyoları

Üzüntüsüyle, sevinciyle ve sürprizleriyle koskoca bir yılı daha geride bırakmamıza sayılı günler kaldı. Özenli sofralar, kalabalık davetler  ya da çılgın sokak partileri...  Yeni heyecan ve umutlarla dolu bir yılı karşılamak için kutlama hazırlıkları ise

GÜNCELLEME TARİHİ: 27 Aralık 2018

İsveçli güzellik teknolojisi markası Foreo yılbaşı gecesinde ışıl ışık görünen ve ertesi sabah zinde görünen bir cilde sahip olmak için ipuçlarından oluşan bir liste hazırladı. İşte yeni yılı göz kamaştıran bir ciltle karşılaşmak için kolaylıkla uygulayabileceğiniz bakım tüyoları!

CİLDİNİZİN DOĞAL IŞILTISINI ÖNE ÇIKARIN
Yılbaşı gecesi için de hediye alışverişleri, sofra hazırlıkları ve daha birçok detayla uğraşırken iyi nemlendirilmiş cildinize uyguladığınız sade makyajınızla bile harika görünebilirsiniz. Bunun için cilt bakımını hiç olmadığı kadar kolaylaştıran Foreo Luna 2'den destek alabilirsiniz. Günlük bakım kreminizin maksimum emilimine yardımcı olan Luna 2, aynı zamanda bakteri birikimini engelleme özelliği ile plastik veya naylon malzemeli yüz temizleme cihazlarından 35 kat daha hijyenik bir bakım ritüeli sunuyor.

KORUYUCU BAZ KULLANIN
Yılbaşı gecesinde parti sabahın ilk ışıklarına kadar devam edecek. Haliyle uygulayacağınız makyajın da uzun ömürlü ve kalıcı olması gerekiyor. Gece boyu akmayan bir makyaj için cildinize teknikler uygulamadan önce mutlaka bir makyaj bazı uygulayın. Böylece hem cildinizi daha pürüzsüz görünür hem de gece boyu nem dengesini korur.

UYUMADAN ÖNCE DERİNLEMESİNE TEMİZLEYİN
Yılbaşı partisi harikaydı çok güldünüz, çok eğlendiniz ve çok yoruldunuz, makyajınızı çıkartacak haliniz bile yok belki…Üşenmeyin, makyajınızı temizleyin ki yılın ilk kahvaltısında parlayan cildinizle yerinizi alın. Foreo, T-sonic titreşimleri sayesinde hem cilt temizleyicinizden maksimum fayda sağlamanıza, hem de cildinizde biriken yağ, kir ve makyaj kalıntılarının % 95 oranında temizlenmesine yardımcı olur. Son olarak ise nemlendirici uygulamayı unutmayın!