2019’un Trend Makyaj Renkleri
GÜZELLİK

2019’un Trend Makyaj Renkleri

İşte 2019’da trend olacak makyaj renkleri…

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Ocak 2019

Yeni yılın başlamasıyla birlikte 2019'un makyaj trendleri de merak edilmeye başlandı. Peki bu yıl hangi makyaj renklerini sıkça göreceğiz? Hangi makyaj malzemeleri daha fazla tercih edilecek? İşte 2019'da trend olacak makyaj renkleri…

Kızıl tonlar

Kızıl, bakır gibi sıcak tonlar 2018 yılında çok fazla tercih edildi. 2019'da da sıkça rastlayacağımız kızıl tonlarında makyajlara şimdiden hazırlıklı olun. Özellikle göz farlarında tercih edilen bu tonlar bakışlara da oldukça derinlik katıyor. Allık ve rujlarda da kullanılan kızıl tonları esmer, beyaz ya da buğday fark etmeksizin herkese yakışıyor.



Metalik renkler

2018 yılında büyük bir akım olarak yayınlan metalik kozmetik ürünler bu yıl da gözbebeği olacak. Hemen hemen her kozmetik firmasının ürettiği metalik tonlar fardan eyelinera, rujdan dudak kalemlerine kadar tercih ediliyor. Zevke göre değişen metalik tonlar mavi, pembe, mor, kırmızı, sarı, gümüş vs. kendini gösteriyor.



Pembe dokunuş

2019'un trend renkleri arasında pembe yer alıyor. Özellikle kirpiklerde pembe ihtişamı konuşulacak. Yaz gelmeden hemen hemen her kozmetik markasının pembe renkli rimelleri çıkarsa şaşırmayın. Dudaklarda da pembe dokunuşlar yer alacak. Tüm dudağa uygulamak yerine soft bir şekilde belli yerlerde olması tercih edilecek.



Tek renk farlar

İç içe geçmiş farlar yerine tek renk ve baskın olarak uygulanan göz farları 2019 yazında dikkat çekecek. Zevke göre tercih edilecek olan farlar canlı ve neon renkler olarak da karşımıza çıkabilir. Blok görünümlü göz farlarını da renkli olarak görebileceğiz.



Pastelin büyüsü

2019 yazının trend makyaj renkleri arasında pastel tonlar da yer alacak. Sadelik ve doğallıktan vazgeçemeyenler için pastel renkler ideal bir tercih olacak. Yine pembe, mavi, sarı, mor gibi renklerin pastel tonlarına göz farı ve rujlarda sık sık rastlayacağız.