2019 baharına özel 4 vintage saç trendi
GÜZELLİK

2019 baharına özel 4 vintage saç trendi

Kış aylarını baharı ve yazı düşleyerek geçirenler için 2019'un sıcak günlerine doğru 4 vintage saç trendini inceliyoruz.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Ocak 2019

Zeynep Gürer

Kış uykusuna yatkın olmaktansa, neden taze bir görünümle öne çıkmıyorsunuz? Yeni eşzamanlı bir bakış ve geçmişten gelen bir patlama? Geçmişin güzelliklerinden bir ders alın...

Çiçek gücü

Bu baharda giyebileceğiniz en şık ve en uygun fiyatlı saç aksesuarı doğal çiçeklerdir. 2013'te daha az Coachella çiçek tacı ve 1997'de daha fazla Drew Barrymore düşününebilirsiniz. Ünlülerin kuaförü Clayton Hawkins, "En sevdiğin çiçeklerden bir buket al ve saç rengine karşılık gelen bir iğne ile sabitle" diyor. Hawkins, iki ila dört çiçek kullanmanızı önerir. Rodarte'nin ilkbahar / yaz 2019 gösterisinden ilham alabilirsiniz.

Sıcak tonlar

Bahar için saçlarınızda sıcak tonları kucaklayabilirsiniz. Yıllar boyunca, Hawkins'in müşterileri saçlarında buzlu ve küllü tonları istiyordu, ancak son birkaç aydır ani bir değişim oldu. Hawkins, "Sarışınlar ve kumral esmerler her yerde ortaya çıkıyor ve spoiler alarmı veriyor; aslında çoğu cilt tonunu soğuk renklerden daha iyi yasıtıyorlar" Bir dahaki sefere saçını boyadığında, sıcak tonlara bir şans verebilirsiniz.

Cher saçı

Bu bahar, her şey parlak saçlar ve Cher'den ilham alan ultra ıslak parıltıyla ilgili. Hawkins, "Eğer saçlarınız renkliyse, tüm gün bir saç kremi uygulayın ve saçlarınızı kesilmiş bir at kuyruğuna veya şık bir topuza geri kaydırın" diyor.

Kes şunu

Saçınızı bir süredir işlemden geçirdiyseniz, yeni bir başlangıç ​​zamanı gelebilir. Hawkins, "Michelle Williams ve Kristen Stewart gibi yıldızlar, kısa saçların çok yönlü ve eğlenceli olabileceğini uzun zaman önce kanıtladı" diye açıklıyor. "Fakat stilistinizden yüz şeklinizi en fazla çeken birinden gitmesini isteyin." Belki uzun saç sizi ağırlaştırıyordur- bir şans verebilirsiniz.