2019 bahar saç modelleri ve aksesuarları
GÜZELLİK

2019 bahar saç modelleri ve aksesuarları

Kadınların en önemli aksesuarı olan saçlar karakteri de yansıtıyor. 2019 yılının bahar ayları başlamışken bu yılın saç trendleri de merak ediliyor. Saçlarda yer alacak aksesuarlar da bu yılın trendlerinde yerini almaya başladı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Mart 2019

Saçlarınızda bu yılın trendlerini denemeye ne dersiniz? 2019 bahar saç modelleri ve aksesuarlarını sizler için derledik. Bu saç modellerinden ilham alarak kendinize güzel bir değişiklik ve hava katabilirsiniz.

Rengarenk saçlar

2019 yılının trend saç modelleri arasında renkli saçlar yer alıyor. Pembeden maviye, mordan kırmızıya pek çok alternatifi bulunan saçların kalıcı ya da geçici olanları tercih edilebiliyor. Çıt çıt kullanımının yanı sıra saçları gerçek anlamda renklendirmek bu yılın saç modasında yer alıyor.



Micro örgüler

İnce ince örülmüş saç modelleri bu yıl da trendler arasında. Taç şeklinde örgülerden daha farklı modeller tercih ediliyor. Özellikle saçı ya taraflarından şekillendirerek yapılan örgüler bu yıl çok fazla karşımıza çıkacak gibi görünüyor.



Doğal dalgalar

Saçlardaki doğal hava bu yıl da kendini bırakmayacak. Romantik bir hava katan dalgaları mümkün olduğunca doğal şekillendirmek ince noktalardan biri. Örüp açarak ya da saç şekillendiriciler yardımıyla saçlarınızı dalgalandırabilirsiniz.



Geriye taranmış saçlar

2019 yılının saç trendlerinde geriye taranmış saçlar ön plana çıkıyor. Alnı açıkta bırakan bu saç modeli daha cesur ve iddialı bir görünüm sağlıyor. Yapılan makyajın da ortaya çıkmasını sağlayan geriye taranmış saçlar özellikle şık davetlerde tercih edilebilir.



Geniş taçlar

Kalın ve geniş taçlar bu yılın saç modası arasında yerini aldı. Rengarenk ve kadife kumaşlar üzerine tasarlanan bu modelleri sade olarak tercih edebilirsiniz. İsterseniz de üzeri inciler ve zımbalar ile bezenmiş olanları seçebilirsiniz.



Yazılı tokalar

Büyük tel tokaların yazılı olanları bu yılın moda saç aksesuarlarından biri… Şimdiden sıkça görmeye başladığımız tel tokaların büyük olması ve isminiz gibi farklı yazıları ya da harflerin basılı olması dikkat çekiyor.



Büyük kurdeleler

Saçlara takılan büyük kurdeleler 2019 yılında yine trend olacak. Saçın bir kısmına tutturulan kurdeleler at kuyruğu ya da örgülerde de tercih edilebilir. Nostaljik bir hava katan kurdeleleri farklı renklerde tercih edebilirsiniz.



Klipsli tokalar

Eskilerin moda aksesuarlarından olan klipsli tokalar yeniden trend olma yolunda ilerliyor. Eskiye göre biraz değişiklik katılan klipsli tokalar büyük ve taşlı olarak da saçlarda tercih ediliyor. Yanyana iki tane tokayı da takabilirsiniz.