Jennifer Lawrence'ın güzellik sırları
GÜZELLİK

Jennifer Lawrence'ın güzellik sırları

28 yaşındaki oyuncu Jennifer Lawrence, bakımlı olmak uğruna çok zaman harcamıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 8 Mart 2019

PARFÜM Aile mirası: "Annemin parfümü Miss Dior, çocukluğuma dair koku hafızamda yer edinen bir kokuydu. Ve bu açıdan, şu an Dior Joy parfümün yüzü olmak harika bir tesadüf oldu!" Yaratıcı vizyon: "Sekiz ay önceki Paris ziyaretimde, François (Dior'un parfüm yaratıcısı Demachy) ile Dior laboratuvarına gittim. Son bir yıl boyunca, tasarladığı parfümü yanında taşıyan François, bu karışıma yeni bir şeyler ekliyordu. Tüm farklı içerikleri koklamak benim için inanılmaz bir deneyim oldu. Bir notanın sahip olduğu kokunun bir başka notayla birleştiğinde nasıl farklılaştığına tanık olmak muhteşemdi." İmza kokusu: "Joy'un baskın bir koku olmaması, aksine kokladığınızda ferah bir his yaratmasını seviyorum. Bu floral koku, içerisinde hafif oranda sandal ağacı notası barındırıyor. Bence son derece modern ama yine de klasikliğini koruyan bir parfüm. Çok yoğun olmaması da onu sevme nedenlerimden biri."


Dior Joy eau de parfum

MAKYAJ Kaş tutkusu: "Anneannem her zaman kaşlarıma özen göstermem gerektiğini söylerdi; şu an onun bu tavsiyesine uyuyorum." Makyajsız görünüm: "Eğer bir etkinliğe katılmıyorsam, makyaj yapmayı tercih etmiyorum. Çok sık profesyonel makyaj yaptırmak zorunda kaldığım için makyajdan uzak kalmanın cildim açısından daha sağlıklı olduğunu düşünüyorum."

CİLT & SAÇ BAKIMI Pürüzsüzlük hareketi: "Her gece cildime peeling uygularım. İşe yaradığı sürece her ürünü kullanabilirim." Az çoktur: "Çok kuru bir cildim var. Bu nedenle her zaman gece kremi kullanırım ve ince yapılı nemlendirici maske uygularım. Şu an kullandığım ürünün adını hatırlayamıyorum ama kötü koktuğu bir gerçek!" Cilt bakım felsefesi: "Bence farklı ürünler kullanmak önemli ancak her gece değişmeyen bir ritüelim var; gece kreminden önce retinol kullanmak. Bu içeriğin her gece kullanılmaması önerilse de, ben bu kurala uymuyorum." SPF: "Gün boyu güneş koruyucu krem kullanıyorum. İçeriğinde çinko olduğu sürece hangi markayı kullandığımın çok da önemi yok." Uzman görüşü: "Cilt bakım uzmanım New York'ta Georgia Louise." Saç dokusu: "Saç bakımı konusunda çok kötüyüm! Kıvırcık saçlıyım ama düz olarak kullanmayı tercih ediyorum." Saç stili: Son saç kesimimi Riawna Capri (L.A.'de Nine Zero One) yaptı. Saçların orantısız ve çok yönlü kullanılabilir olmasını seviyorum."

DİYET & FITNESS Sabah rutini: "Kahve içmek. Dişlerimi fırçalamak. Güneş koruyucu ve gözaltı kapatıcısı uygulamak. Köpeğim Pippi ile parkta yürümek. Duş almak. CNN'de haberleri izleyerek bağırmak (Beni duyabilmeler ini çok isterdim)." Kolay yaşam: "Sağlık konusunda daha becerikli olmayı isterdim. Vitamin almıyorum, 11 yaşındaki bir yetim gibi besleniyorum. Ama egzersiz yapıyorum! Pilates yapıyor ve koşuyorum." Köpek aşkı: Pippi üç haftada bir yulaf ezmesi banyosu yapar. Ve annesine oranla çok daha fazla egzersiz yapar!"