2019 Sonbahar/Kış 2019 güzellik trendleri
GÜZELLİK

2019 Sonbahar/Kış 2019 güzellik trendleri

Sonbahar/Kış 2019 için kırmızı dudaklardan grafik gözlere, radarımıza giren kilit makyajlar...

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Mart 2019

Zeynep Gürer

Sonbahar/Kış 2019 podyumları, bazı güzellik klasiklerinin - dumanlı gözlerden kırmızı dudaklara ve doğal allıklara - dönüşlerini modern kıvrımlarla yeniden canlandırdı. Deneysel güzellik için, grafik şekiller, neon yanıp sönen ve parıldayan sprinkler de trendler arasında.

Mat kırmızı dudaklar

Kadife kırmızı dudaklar sonbahar/kış podyumlarında sağlam bir özellikti. Cesur güzellik ögesi genellikle porselen ten ve minimal makyajla eşleştirildi. Koyu kırmızı dudaklar grafik kanatlı eyeliner ile dengelendi.


Doğal allık

Taze yüzlü güzellik, kısmen dışardan allık almasıyla Chanel'in siparişiydi. Allık podyumlarda genellikle yumuşak pembe dudaklar ve sade gözlerle eşleştirildi, bu da monoan makyaj trendinin devam ettiğini gösteriyor.


Grafik gözler

Deneysel göz makyajı moda haftasında temel bir unsurdur ve bu mevsim hissi retro fütüristikti. Dior'da, anime benzeri Twiggy eyeliner'ı odaktayken, Moon Young Hee ve Giambattista Valli modellerinin de dahil olduğu pek çok şovda grafik vuruşlar görülüyordu.


Dumanlı nötrler

Tom Ford dumanlı gözleri moda haftası haritasına geri koydu, bu boyutta göz makyajı yapıldı. Podyum üzerinde başka yerlerde, sade şıklığı bozan yumuşak bir monoton palet için yapılan gözler, yanaklar ve dudaklar üzerindeki dumanlı nötrler.


Nemli dudaklar

Lipgloss kızları; sevinebilir. Parlak veya balm sayesinde, gerçek cilt tonlarındaki nemli dudaklar podyumların her tarafındaydı. Şimdi yüksek parlaklık sağlayan, besleyici ve hafif bir değişim yaratan lipgloss'ları kullanabilir dudaklarınıza nemli bir görünüm verebilirsiniz.


Neon çekim

Renk parıltıları Guy Laroche, Carolina Herrera ve Natasha Zinko'nun gözlerini aydınlattı. İlki için, üst kirpik çizgilerini saran alevli pembe vuruşlar sayesinde klasik eyeliner, genç ve cool görülüyordu.


Minimalistten maksimalist parıltı

Bu sezon herkes için için biraz ışıltı var. Minimalistler Adeam'deki inci aplikeye ve Dries Van Noten'in basit parıltısına bakabilir. Maximalist glam isteyenler için Halpern'deki lüks folyo göz kapakları veya Rodarte'daki renkli tekniğin gözleri dikkat çekici. Festival makyajları sıralanıyor.