2019 Mart ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

2019 Mart ne var ne yok dosyası

2019 Mart'a özel en yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 14 Mart 2019

GENÇLEŞTİREN TEKNOLOJİ

La Prairie, nadir bulunan platinyum metalinin kozmetikte kullanılması ile cilt bakımında yeni bir dönem başlatıyor. Platinum Rare Cellular Life Lotion, cildin yaşamsal fonksiyonlarını destekleyerek, detoksifikasyon sürecini hızlandırıyor. Temizlenmiş cilde, serumdan önce göz çevresine gelmemesine özen gösterilerek uygulanan losyon, ayrıca ardından kullanılacak olan ürünlerin etkinliğini artırma konusunda da başarılı.


La Prairie Platinum Rare Cellular Life Lotion, 3.890 TL


ÜÇ AŞAMALI BAKIM

Temizlik sonrası cilde uygulanan ürünlerden maksimum fayda almayı sağlayan Estée Lauder losyon, cildin zamanla kaybettiği hücreler arası iletişimi yeniden kazandıran ve ışıltısını kaybeden ya da sarkan ciltler için geliştirilen Esthederm Excellage serum, son adımda gotu kola ekstresi içeriğiyle cildin kuru bölgelerini nemlendiren ve Güney Kore'nin şifalı bitkileri ile geliştirilen Jowaé krem.


Estée Lauder Nutritious Energy losyon, 249 TL - Esthederm Excellage serum, 649 TL - Jowaé yatıştırıcı ve onarıcı krem, 65 TL


EN SEVİLENLER

Hava durumuna göre şekil değiştiren bukleleri kontrol altına alarak, saçın doğal görünümünü bozmayan Dieci Hair Mousse Keratin, amino asit ve keratin serum içeriğiyle yumuşak saçlara sahip olmaya yardımcı Gliss Serum Deep Repair sıvı saç kremi ve içeriğindeki doğal guarana özü saça güç ve esneklik veren Phyto Phytonovathrix enerji verici şampuan.


Dieci Hair Mousse Keratin köpük, 34.90 TL - Gliss Serum Deep Repair sıvı saç kremi, 20.90 TL - Phyto Phytonovathrix şampuan, 129 TL


KOLAJEN DESTEĞİ

Voonka Collagen Beauty Mask (124.94 TL) cildin ihtiyacı olan nemlendirme, sıkılaştırma ve yenileme özelliklerini bir arada sunuyor. İçeriğindeki kolajen, hyaluronik asit ve aloe vera'nın, bakır glukonat ile birleşimiyle cildin esnekliği artıyor, derin kırışıklıkların görünümü azalıyor.


SON YENİLİKLER
Dr. Serkan Aygın tarafından kurulan ve danışanların hayatına ayrıcalıklı bir dokunuş katmayı hedefleyen Doku Tıp Merkezi, saç ekimi, medikal estetik, estetik cerrahi, diş estetiği ve dermatoloji birimlerine sahip bir adres. Öne çıkan uygulamalar; safir FUE saç ekimi, ameliyatsız yüz germenin en yeni tekniği HI-FU, çatlak ve izlerin tedavisi için Bi-One.