Bahar gelinlerine özel: 2019 gelin makyajı trendleri
WEDDING

Bahar gelinlerine özel: 2019 gelin makyajı trendleri

Düğün günü güzel görünmek her gelinin hakkı. Cilt tonu, saç rengi, saç modellerine göre değişebilen gelin makyajının nasıl olması gerektiğine karar verdin mi? 2019 yılının gelin makyajı trendlerini sizler için derledik, bu seçeneklere bakarak fikir sahibi

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2019

Düğün gününüzde tüm gözlerin üzerinizde olmasını istemez misiniz? 2019 gelin makyajı trendlerini inceleyerek sana en çok yakışacağını düşündüğün makyajı seçebilirsiniz. Böylece en moda makyaj ile harika bir düğünün tadını çıkarabilirsiniz.

Metalik yansımalar

2019 moda trendleri arasında yer alan metalik renkler gelin makyajına da uyarlandı. Pembe, gümüş ya da mor hangisini isterseniz metalik tonlarına rastlayabilirsiniz. Abartı olmayan bir görünüm için metalik farlar yerine tercihinizi metalik eyeliner olarak kullanabilirsiniz.



Doğal ışıltılar

Hem cildinizin hem de makyajınızın doğal ışıltılara sahip olmasını istemez misiniz? Abartılı olmayan, simsim durmayan ürünlerle yapılan ışıltılı makyaj cildinizin sağlıklı görünmesini sağlar. Makyajınızın da bir o kadar sade ve hoş görünmesine olanak tanır.



Pembe tonlar

Romantik kişilerin tercih ettiği pembe tonlar cildinize canlılık verir. Daha enerjik görünmenizi sağlayan pembe tonları elmacık kemiklerinizde, dudaklarınızda ve gözlerinizde tercih edebilirsiniz. Burada dikkat edilmesi gereken nokta hepsinde aynı anda kullanılmamasıdır.



Pastelin büyüsü

Sade ama zarif görünmek isteyen gelin adayları buraya! Farklı renklerde olan pastel tonlarında bir makyaj tercih ederek görünümünüze romantik bir hava katabilirsiniz. Gözleriniz büyükse pastel göz makyajı ile daha küçük gösterebilirsiniz.



Buğulu görünüm

Gözlerinizi ön plana çıkarırken bakışlarınıza doğal bir görünüm kazandırmak isterseniz gölgeli göz makyajını tercih edebilirsiniz. Katlanma bölgesine daha koyu ve yoğun bir far uygulayabilirsiniz. Kahve ya da siyah tonlar ideal bir seçim olacaktır.



İddialı olanlar

Gösterişi seven ve iddialı olan gelin adayları için de önerilerimiz var. Özellikle altın tonlarında parıltıları göz makyajınızda tercih edebilirsiniz. Simsiyah bir eyeliner çekerek güzel ve etkileyici bir bütünlük sağlamanız mümkün.



Klasikten vazgeçemeyenler

Bazı gelinler hoş görünürken klasik olmaktan yanadır. Göz makyajını hafif tutarak dudaklarınıza kırmızı mat bir rujla renk verebilirsiniz. Tam tersi dudaklarınızda soft tonlar tercih ederek daha baskın siyah renkte bir göz makyajı da kullanabilirsiniz.