Sonbahar/Kış 2019'un saç trendleri
GÜZELLİK

Sonbahar/Kış 2019'un saç trendleri

Saçlarınızı podyumlara göre şekillendirecek stiller, parçalar ve aksesuarlar...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Mart 2019

Sonbahar / Kış 2019 podyumları, uzun saç örgülerinden alçak at kuyruğuna, basit saç ayrımından şık aksesuarlara kadar bazı saç stili klasiklerinin geri dönüşünü gördü.

Tokalar ve broşlar

İşte saç aksesuarları trendinin hala giderek güçlendiğine dair kanıt. Paco Rabanne'deki broş görünümlü aksesuarlar da dahil olmak üzere pek çok şovda saçlar süslendi. Versace'deki mücevherli sürgüler ve Chanel'in borş ve klipsleri saçları yarı toplu yarı açık şekillendirdi.


Merkezi bul

Kuaförlerin çizgiyi çizdiği yer bu sezon açıktı: ortadan ayrık saçlar her yerdeydi. Longchamp, Adeam ve Christopher Kane'de saçlar tam ortadaydı, sade ve parlak şekilde şekilde parıldıyordu.


Düşük at kuyruğu

Üzgünüm Ariana Grande/Kardashian-Jenners, yüksek topuzlar yerini alçak at kuyruklarına bıraktı. Cushnie'de düz ve zarif, Ralph Lauren'de inanılmaz derecede parlak ve Christian Siriano'da karmaşık bir şekilde süslenmişlerdi.


Disco glam dalgaları

Bu sezon disko trendi tam anlamıyla başa geçti. Halpern'de dalgalar akıcıydı; Michael Kors'da onlar dolu ve köpüklü; ve The Blonds'ta 70'lerin Jerry Hall'ına selam yolladılar.


Örgü paketi

Örgüler geri döndü. Tory Burch'ta sıkıca örülmüş ve ultra uzun; Prada'da iki yandan örülmüş; Thom Browne'da tek örgü düzgünce üst kısımlara sıkışmış görüldü.


Saç bantları

Daha önce belirttiğimiz gibi saç aksesuarları pistleri yönetti ve en popüler versiyonlardan biri saç bantlarıydı. Artık o kadarda mütevazı olmayan saç bantlarına Simone Rocha ve Balmain podyumlarında rastlandı. Shrimps podyumunda inci versiyonları vardı.