Podyumdan güzellik raporu
GÜZELLİK

Podyumdan güzellik raporu

Sezonun ortak paydada buluşan güzellik algısı; makyaja aydınlık, saçlara ise hareket katmak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Mart 2019

SÜRPRİZ DRAMA
İlkbahar podyumlarının sürpriz geri dönüşünü mürekkebi andıran siyah liner'lar yapıyor. Ne kadar koyu, o kadar iyi! EŞLEŞTİR: Nude rujlar ya da transparan dudak parlatıcılar.


YÜKSEK VOLTAJ
Dudaklar için en güncel ruj rengi, vişneye dönük bir kırmızı ya da mercan tonları. EŞLEŞTİR: Kirpiklere birkaç kat şeklinde uygulanan siyah maskara, bu cesur dudak rengiyle uyum sağlayacak.


SAÇLAR YUKARI!
Dağınık topuzlar yerini yeni sezonda başın üzerinde yüksekte toplanan küçük ve net topuzlara bırakıyor. EŞLEŞTİR: Bu saç modeli küpe ve kulak aksesuarlarını göstermek için muhteşem bir fırsat oluşturuyor.


AKSESUAR AŞKI
Sportif, avangart ya da feminen... Hangi tarza sahip olursa olsun, sezonda podyumların vazgeçilmezleri arasında saç aksesuarları vardı. EŞLEŞTİR: Yüzü çerçeveleyen saç aksesuarları ile yukarı doğru taranarak sabitlenen kaşlar harika bir imaj yaratıyor.


ŞEKER KAPLAMASI
Paskalya yumurtalarından esinlenen pastel renkler, göz makyajına uyarlandığında ortaya sofistike bir görünüm çıkıyor. Daha cezbedici bir göz makyajı için şeker tonlu farları, kirpik diplerine uygulanan siyah göz kalemi ile birlikte kullanın. EŞLEŞTİR: Bu ikilinin kusursuz uyumunu yakalamak için Marc Jacobs mankenlerine bir göz atın.


NET AYRIM
Saç stilinizi güncel trende uygun taramanın en kolay yolu; ortadan net şekilde bir ayrım oluşturmak. EŞLEŞTİR: Simetrik şekilde ayrılan saçlar, yüzdeki kemik yapısını vurgular. Makyajda kontür uygulayarak bu look'u mükemmelleştirin.


IŞILTI KAT
Güneş dokunuşunu yansıtan bir makyaj için pudra bronzer'ları, krem yapılı highlighter'lar ile değiştirme vakti geldi. EŞLEŞTİR: Neon parçalar bu makyajı vurgulamak için ideal.


ÖRGÜNÜN GÜCÜ
Uzun saçlar için tasarlanan ve saçın parlaklığını vurgulayan örgüler, sezonda bohem bir tarz yerine resmi davetlere yakışır şekilde bir araya geliyor. EŞLEŞTİR: Düzleştirici saç jelleri.


PEMBE DÜŞLER
Kadın gücü etkisini tırnaklarda sezonun olmazsa olmaz cesur pembe rengiyle dışa vuruyor. EŞLEŞTİR: İlkbahar sezonuna ait bağcıklı sandaletler.