Charlize Theron'un cilt bakım sırrı
GÜZELLİK

Charlize Theron'un cilt bakım sırrı

Dior J’adore parfüm yüzü Charlize Theron, 43 yaşındaki oyuncu Charlize Theron, düzenli olarak cilt bakımı ve egzersiz yapıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Nisan 2019

CİLT BAKIMI "Çocuklarım her akşam belli saatte uyur. Bu zaman dilimini, cilt bakımı yapmak için kendime ayırırım. 20 ve 30'lu yaşlarda böyle bir alışkanlığım yoktu."

Sabah rutini: "Sabahları 05:45 gibi erken bir saatte güne başlarız. Çocuklarını yalnız büyüten bir anne olarak onları okula hazırlar ve servislerine yetiştiririm. Uyandığım zaman yüzümü yıkar ve sadece güneş kremi uygularım." Gece bakımı: "Serum, göz kremi ve iyi bir nemlendirici olmazsa olmazım."

Günlük SPF: La Prairie Cellular Radiance Emulsion SPF 30.


La Roche-Posay Anthelios 60 Ultra Light güneş koruyucu

Çok güneşli günler için: La Roche-Posay. "Sürdükten sonra ciltte beyaz bir tabaka bırakmıyor ve cildi ciddi anlamda güneşe karşı koruyor. Cilt bronzlaşmıyor ya da pigmentasyon oluşmuyor."

Vazgeçilmez yüz kremi: "Yeni kremler denemeyi sevsem de klasik nemlendiricimden asla vazgeçemiyorum; Crème de la Mer."


La Mer Crème de la Mer

Cilt bakımı: Los Angeles'ta Mila Moursi. "Her üç haftada bir cilt bakımı yaptırırım. Bu adresin cihaz ve uygulamalarını beğeniyorum."

Doğaya kaçış: L.A.'daki Beverly Hot Springs Spa. "Sıcak suda rahatlayarak zaman geçirmeyi çok seviyorum."


L.A.'deki Beverly Hot Springs Spa kaçış adreslerinden

SAÇLAR "Güzelliğe dair bilgileri çoğunlukla kadınlardan alırım. Bence bu konuda kadınlar olarak paylaşımcı olmalıyız; bu şekilde daha da güzel olabiliriz!"

Saç tüyosu: Hint yağı. "Haftada bir ya da iki kere kaşlarıma ve saç derime uygularım." Renk uzmanı: Tracey Cunningham. Saç stilisti: "20 senedir Enzo Angileri ile çalışırım."

MAKYAJ "Söz konusu makyaj olduğunda kaş ve kirpikler benim için önemli."

Vazgeçilmezi: "15 yıl öncesine kadar kir pik kıvırıcılardan habersizdim. Şimdi kirpiklerimi kıvırmadan evden çıkamıyorum. Bence bu küçük dokunuş, yüzde lifting etkisi yaratıyor."


Shu Uemura kirpik kıvırıcı

Kirpik kıvırıcı: Shu Uemura.

Favori maskara: Diorshow. "Kümeleşme oluşturmadan kirpikleri kalınlaştırıyor ve kıvrık formu muhafaza ediyor."

Güzellik ikonu: Annesi. "70'lerde, yuvarlak bir ayna karşısında hazırlandığı anlar hala aklımda. Yol yapımı işinde çalıştığı için 20'ye yakın erkekle çalışırdı. Onu makyaj yaparken izlerdim ve muhteşem göründüğünü düşünürdüm. Kendine duyduğu güven beni her zaman etkilemiştir."


Dior J'adore Absolu

İyi hissettiren ritüel: "Sabahları evden çıkmadan önce mutlaka parfüm sıkarım. Spor kıyafetler giysem dahi, parfüm kokusu kendimi özel ve iyi hissetmemi sağlar."

WELLNESS & DİYET
"Şanslıyım ki, egzersiz söz konusu olduğunda hiçbir zaman tembel biri olmadım."

Egzersiz: "Yaptığım aktiviteleri her zaman hesaplarım. Aslında kural çok basit; eğer çok fazla hareket edemiyorsam, fazla yemek yeme hakkım olmaz. Kendime karşı bu konuda hep dürüst olurum."


Theron, çiğ besinlerden enerji ihtiyacını karşılıyor

Günlük diyet: "Sebze ağırlıklı, çiğ yiyecekler, günlük beslenme rutinimin ayrılmaz parçalarını oluşturuyor."

Şu anki takıntısı: "Kesinlikle bir pilates aşığıyım; tüm vücudumu değiştirdiğini gözlemliyorum."


Boks yapmak, vücut şeklini korumasını sağlıyor

Fiziksel eğitim: "Egzersiz yapmak için evden çıktığım an, çocuklar nereye gittiğimi sorar... Onlara, kalbimin çok daha uzun süre ve sağlıklı çalışmasını sağlayacak bir aktiviteye gittiğimi söylerim."