Göz bakımında en iyiler
GÜZELLİK

Göz bakımında en iyiler

Yüzde kırışıklıkların ilk oluştuğu bölgelerden olan göz çevresinin ince ve hassas derisine özel formüle edilen ürünlere yakından bakış.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Nisan 2019

MAKYAJ ARTİSTİNİN BEŞ DAKİKADA YARATTIĞI DEĞİŞİM
Amal Clooney ve Emma Roberts'ın makyaj artisti Charlotte Tilbury'den genç bakışlar için makyaj önerileri: 1. Nemlendiren, pürüzsüzlük yaratan ve baz olarak kullanabileceğiniz bir göz kremiyle işe başlayın. Göz çevresindeki kan akışını hızlandırmak ve cildi canlandırmak için kremi yüzük parmağınızla masaj yaparak uygulayın. 2. Cilt tonunuzdan daha açık bir kapatıcı ile göz çevresindeki koyulukları yok edin. 3. Gözlerin daha küçük görünmesine sebep olan koyu siyah tonlar yerine makyajda çikolata ve kahve tonlarına yönelin. 4. Altın ya da parlak bej tonlu farları göz pınarlarına uygulamak, gözlerin daha geniş ve parlak görünmesine yardımcı olacaktır. 5. Son olarak, kirpiklerinizi kıvırın ve daha uzun görünmelerini destekleyen bir maskarayı iki kat halinde uygulayın.

GÜNDÜZ İÇİN
Sabahları olmazsa olmaz: Olay Eyes Ultimate göz kremi, içerdiği renk düzenleyici pigmentler ile göz çevresindeki koyu halkalarla mücadele ediyor ve ince kırışıklıkları engelleyerek yorgun görünen gözlere canlılık kazandırıyor.

GECE İÇİN
Dünyaca ünlü anti-aging serisinin en yeni üyesi Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex, mavi ışığın cilde verdiği zararlı etkiyle savaşıyor ve formülündeki hyalüronik asit ile cildi nemlendiriyor.