Mottosu yenilik: Nuxe
GÜZELLİK

Mottosu yenilik: Nuxe

Nuxe Grup CEO ve Kurucusu Aliza Jabès, cilt bakımında çığır açan yenilikçi ürünlerini anlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 29 Nisan 2019

Pelin Hasçalık

Kore güzelliğinden ilham alarak bir seri yarattınız. Bu kültüre has hangi güzellik ritüelleri sizi en çok etkiledi?
Kore cilt bakımı; ürünleri kat kat uygulama ve cildi bakıma hazırlamakla alakalı. Bu sayede, ürünler içerisindeki aktif bileşenler cilt tarafından emilerek en iyi sonuç elde ediliyor. Cildinizin sağlıklı ve parlak kalmasını sağlamak için her adım ayrı bir önem taşıyor. Nuxe'ün kurucusu olarak, her gün birçok cilt bakım ürününü test ediyorum ve cilde kat kat ürün uygulamanın fayda sağladığına inanıyorum. Kore cilt bakım rutini düşünüldüğünde beni en çok etkileyen ürün; cildi gündüz ve gece cilt bakımına hazırladığı için kilit bir tamamlayıcı olan baz. Devrim niteliğindeki bir dokuya sahip olan serum losyon Crème Prodigieuse Boost Enerji Veren Onarıcı Konsantrasyon'u yaratmamızın sebeplerinden biri de bu aslında. Yasemin çiçeği, C vitamini ve antioksidan bileşenlere sahip olan bu sıvı losyon yapıdaki baz cildi ferahlatıyor, canlandırıyor ve tazeliğini açığa çıkarıyor.

Kendi tecrübelerinizden yola çıkarak bize bakım ipuçları verebilir misiniz?
Kore güzellik rutininden ilham alın ya da almayın, esas önem göstermeniz gereken şey belli bir cilt bakım rutini benimsemek ve ona bağlı kalmak. Eve geç varsanız da, jet-lag olsanız da sağlıkla ışıldayan bir cildi korumanın en iyi yolu budur. Günden güne cildinizin nasıl tepki verdiğini ve hangi ürünlerin cildinize en uygun olduğunu bu şekilde anlayabilirsiniz.

Crème Prodigieuse Boost 5'i 1 Arada Pürüzsüzleştirici Baz, makyajsız görünüm fikrine odaklı. Bu ürün cilt bakımına nasıl fayda sağlıyor?
Günümüzde 25-39 yaş arası kadınlar birden fazla işi aynı anda yapma konusunda uzmanlaşıyor. Günde 48 saat çalışarak hayatlarından verim alabiliyorlar. Ciltleri her gün yüksek strese, yetersiz uykuya, kirlilik ve çeşitli radyasyon türleri gibi kentsel çevrenin etkilerine maruz kalıyor. 5'i 1 Arada Pürüzsüzleştirici Baz, tamamlayıcı bir 'mükemmel cilt' adımı. Yenilikçi formülü, yoğun yaşam tarzının cilt üzerindeki gözle görülür belirtilerine etki ediyor, yaşlanmanın ilk belirtilerini ve soluk cilt görünümünü engelliyor.

Yeni cilt bakım ürünleri tasarlarken ilk hedefiniz tüketicinin ihtiyacına odaklanmak mı, yoksa öncü bir ürün tasarlamak mı?
Tüketicilerin ihtiyaçlarını karşılamak ve çığır açan ürünler oluşturmak aynı derecede önemli ve aslında birbiriyle yakından ilişkili. Günümüzde, kadınların cilt bakımından beklentileri haklı olarak her geçen gün artıyor. Tüketicilerimizin ihtiyaçları gittikçe daha hızlı gelişiyor: Cilt bakım ürünlerinin sağlıklı, parlak ve genç bir cilt sunması, verimli olması, cilde ve gezegene zarar vermemesi gerekiyor. Rakiplerimizden daha avantajlı konumda olmak için kadınların ihtiyaçlarını ürün yaratma sürecinin odağına konumlandırıyoruz ve parlaklık, sıkılık gibi tüm taleplerin ele alınmasını sağlıyoruz. Nuxe, araştırma ve mükemmelliği birinci planda tutuyor. Ar-Ge laboratuarı ve 45 patentiyle, Fransa'nın endüstriyel mülkiyet organı olan INPI (Ulusal Endüstriyel Mülkiyet Enstitüsü) tarafından Fransa'nın en yenilikçi şirketlerinden biri olarak tanınıyor.

Günümüz şehir yaşamı cildi mükemmel şekilde temizlemeyi ve korumayı gerektiriyor. Önümüzdeki beş yıl içinde cilt bakımında sizce en çok neye ihtiyaç duyulacak?
Sürdürülebilir, temiz ve doğal içerikli güzellik ürünlerine doğru güçlü bir değişim var. Sektör, sürdürülebilirlik girişimlerinde suyu korumak ve daha fazla susuz formül keşfetmek üzerine çalışıyor. Anında cilt teşhisine izin veren yeni teknolojiler ve uygulamalarla kişinin özgün cilt tipi ve ihtiyaçları için özel olarak tasarlanmış ürünlere talep de giderek artıyor.