Haziran ayının ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

Haziran ayının ne var ne yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Haziran 2019

GÜÇ KAYNAKLARI
La Mer The Concentrate'in formülünde yer alan, denizin derinliklerinden gelen The Stabilizing Ferment ve deniz yosunu hassas cildin dengelenmesine, sağlıklı bir şekilde öz gücüne dönmesine yardımcı oluyor. Hassas göz çevresinde oluşan iritasyon, şişkinlik ve koyu halka görünümünü azaltan Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant göz kremi, bu nazik bölgeyi nemlendirmek için harika seçim.


La Mer The Concentrate serum, 30 ml, 2,050 TL - Darphin Intral De-Puffing Anti-Oxidant göz kremi, 15 ml, 279 TL


EN İYİLER
Wella Invigo, renk, parlaklık, besleyicilik, hacim ve denge konusunda her saç tipine uygun beş ayrı seri içeriyor. Kérastase Cicaflash saç bakım sütü, istenmeyen turuncu ve sarı yansımaları yok ederek saçı günlük kirlilik ve oksidasyona karşı koruyor. OGX Bamboo Fibers bakım kremi, lif bakımından zengin bambu bitkisiyle ince telli saçları güçlendiriyor.


Wella Invigo Nutri-Enrich Wonder Balm, 95 TL - Kérastase Cicaflash saç bakım sütü, 195 TL - OGX Dolgunlaştırıcı Bamboo Fibers bakım kremi, 69.90 TL


TAMAMLAYICI ADIMLAR

Oriflame Love Nature Yüz Maskesi, antioksidan, vitamin ve amino asitler açısından zengin olan kurt üzümü ile kuru ciltleri besliyor. Murad 3 Etkili Nemlendirici Yüz Spreyi, cilde prebiyotik takviyesinde bulunarak makyaj için baz oluşturuyor. Neutrogena Cellular Boost Serum, içeriğindeki retinol ile ince çizgileri ve hücresel yıkım nedeniyle oluşan derin kırışıkları düzeltiyor.


Oriflame Love Nature Yatıştırıcı Yüz Maskesi, 14,99 TL - Murad Prebiotic 3 Etkili Nemlendirici Yüz Spreyi, 450TL - Neutrogena Cellular Boost Serum, 98,90TL


KOLAJEN DESTEĞİ

Cildin doku bütünlüğünü ve esnekliğini sağlayan kolajen takviyesi için önerimiz: Akdeniz yosunu özel karışımı ile Türkiye'de bir ilk olan günlük içilebilir kolajen takviyesi Collagen Lift Paris ve yaş alırken aynı zamanda güzelleşmenize destek olmak için formüle edilen EuRho Vital kapsüller.


Collagen Lift Paris Red Carpet, 850 TL - EuRho Vital Hyaluronsäure kapsüller, 84,50 TL


HEDEF: SELÜLİTSİZ DOKU

Lierac Body Slim Cryoactive Konsantre, yağ hücrelerini dondurarak yok eden soğuk lipoliz yönteminden ilham alıyor. Uygulandığı anda soğukluk etkisi yaratıp, selülitli bölgedeki yağ depolayıcıları yağ yakıcılara dönüştürerek sıkılaşma aksiyonu sağlayan konsantre, yedi günden itibaren selülit görünümünü azaltmayı hedefliyor.


Lierac Body-Slim Cryoactive Konsantre ve Masaj Başlığı, 399 TL