Haziran 2019'un ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

Haziran 2019'un ne var ne yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Haziran 2019

YAZ VAZGEÇİLMEZLERİ
Bioderma Photoderm Spot, içerdiği hücresel bioprotection patenti sayesinde leke eğilimli ciltlerde, güneşin zararlı ışınlarına karşı çok yüksek oranda koruma sağlıyor. Gerçek çiçek yaprakları içeren Darphin Petal Infusion Lip and Cheek Tint, üç farklı esans seçeneğine, parlak dokuya ve besleyici formüle sahip.


Bioderma Photoderm Spot, 149,50 TL - Darphin Petal Infusion Lip and Cheek Tint, 249 TL


YENİ HARMANLAR

Victoria's Secret Tease Dreamer'da Hindistan cevizi, okyanus tuzu ve California güneşi bir araya geliyor. Carolina Herrera Good Girl Dot Drama, kampanya yüzü Karlie Kloss ile birlikte tasarlanmış ve kutu üzerinde modelin altın imzasını taşıyor. Clive Christian X Feminen, şipre floral notalarından ve 187 farklı içerikten oluşan özel bir parfüm.


Carolina Herrera Good Girl Dot Drama, 50 ml, 679 TL - Victoria's Secret Tease Dreamer, 50 ml, 579 TL - Clive Christian X Feminen, 100 ml, 2,765 TL


DUŞTA BADEM VE İNCİR

Suyla temas ettiğinde yumuşak bir süte dönüşen L'Occitane Almond Duş Yağı, gün boyu nem sağlaması açısından kuru ve hassas ciltler için uygun. Le Petit Marseillais İncir Özleri Banyo ve Duş Jeli, kokusunu cömert Akdeniz güneşi altında yetişen, yaz boyu nazik bir şekilde elle toplanan, kurutulan ve yağ içinde demlendirilen incirlerden alıyor.


L'Occitane Almond Shower Oil, 133 TL - Le Petit Marseillais İncir Özleri Banyo ve Duş Jeli, 14,90 TL


SAÇLARDA GÜNEŞE HAZIRLIK
Yaz aylarında güneş, deniz ve havuz suyuna maruz kalan saçları koruyan üç yenilik: Phyto Plage, ayçiçek tohumu içeriğiyle saçları koruyarak nemlendiriyor. Urban Care Hindistan Cevizi ve Aloe Vera sıvı saç bakım kremi boyalı, röfleli saçlar için ideal. Çift fazlı, plaj dalgası yaratan Kérastase Huile Sirène yağ hemen emilip yumuşak bir dokunuş bırakıyor.


Phyto Plage koruyucu saç bakım yağı, 134 TL - Urban Care Hindistan Cevizi ve Aloe Vera saç kremi, 32,50 TL - Kérastase Huile Sirène bakım yağı, 190 TL


MUMDA KOKU KEŞFİ
Söndükten sonra el kremi olarak da kullanılabilen Fiolas mumlar tüm duyulara hitap ediyor. Şimdi koleksiyona mandalina çiçeklerinin tazeliğini ve iris çiçeğinin pudramsı dokunuşunu hissettiren Iris Blush ile çiçeksi ve odunsu notalar barındıran Sea Side Story eklendi.