Saçlar airwarp ile stile kavuşuyor
GÜZELLİK

Saçlar airwarp ile stile kavuşuyor

Saçı dalgalı hale getiren, bukleler ile hareketlendiren başlıklar, düzleştiren ya da hacim veren fırçalarla Dyson Airwrap™ şekillendiriciyi keşfe çıktık.

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Temmuz 2019

Şekillendirme öncesi kullanılan ön kurutma başlığı, ıslak saçları nemli ve şekillendirmeye hazır hale getiriyor.

Yuvarlak hacimlendirici fırça, saça hacim vermesi için havayı yönlendirerek kurutma aşamasında saçları şekillendiriyor. Sert düzleştirme fırçası, yumuşak ve fönlü bir saç yaratıyor.

Akıllı ısı kontrolüyle saçları şekillendiren Dyson Airwrap™ saç şekillendirici, aşırı ısı olmaksızın saça şekil vermek için Coanda etkisini kullanıyor. Coanda etkisi; hava akımının, doğru hızda ve basınçta itildiğinde, doğal olarak çevresindeki havayı sürükleyerek, bitişik bir yüzeyi takip etmesi anlamına geliyor. Airwrap™ şekillendirici, başlık çevresinde saçları nazikçe çeken, saran ve kıvıran dönen bir hava girdabı oluşturuyor. Şekillendirme süresince, havayı kullanarak saçınızı kendine doğru çekerek sarıyor.

Dyson Airwrap™ güçlü hava akımı nı kontrollü ısı ile birleştirerek ve aşırı ısı kullanmadan saçları şekillendiren yeni nesil bir teknolojiye sahip. Aşırı ısı hasarını tamamen eleyen şekillendiricinin termistörü, saniyede 40 defadan fazla hava akımı sıcaklığını ölçüyor. Isı hasarını önlemek için sıcaklığı 150 derecenin altında tutarak, ısıtıcıyı akıllıca kontrol eden mikroişlemciye veri iletiyor. Ön kurutma başlığı, şekillendirme öncesi kullanılıyor ve ıslak saçları nemli hale getiriyor. Düzleştirme fırçaları, güçlü hava akımıyla doğal bir fön etkisi yaratıyor.


Farklı genişlikteki Airwrap™ başlıklar birbirinden farklı iki tarzda saç dalgası

oluşturma imkanını mümkün kılıyor: Hacimli bukleler ve dalgalar oluşturan 30 mm Airwrap™ başlıklar, büyük bukle ve dalgalar yaratan 40 mm başlıklar. Airwrap™'in şekillendiricinizi ve aksesuarlarını koruyan taba renkli deri çantası yumuşak kumaşla kaplı ve manyetik bir tokayla sabitleniyor.

Deri saklama çanta içerisinde saçları bukle yapmak, dalgalı hale getirmek, düzleştirmek ya da hacim vermek üzere aksesuarlar yer alıyor.