Katy Perry Panca Karma tekniğiyle arınıyor
GÜZELLİK

Katy Perry Panca Karma tekniğiyle arınıyor

Katy Perry genç görünme ve hissetme konusunda oldukça şaşırtıcı bir yöntem izlediğini aktardı: Panca Karma arınma tekniği!

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Temmuz 2019

"Kesinlikle daha enerjik hissediyorsun" diye ifade eden Katy Perry, yaşlanma karşıtı sırrını "Panca Karma" olarak açıkladı.

Zihninizi ve bedeninizi arındırmak için çalışan bir dizi karmayı veya prodedürü içeren Panca Karma, hastalıkların ve yaşlanmanın önüne geçmek için uygulanıyor. 34 yaşındaki şarkıcı "Yaşlandıkça vücudunuzdaki hücrelerin öldüğünü anlarsınız. Panca Karma'yı yaptım. hindistan'dan geliyor ve Ayurveda yemek ve temizliği içeriyor" dedi.

Panca Karma arınma tekniği, Hindistan'da ortaya çıkan antik bir sağlık sistemi olan Ayurveda terapilerinden oluşuyor. Panca Karma'nın amacı, vücutta yükselen toksinleri dışarı atmak, sindirim fonksiyonlarını yeniden düzenlemek, bedenimizde bulunan fiziki ve ruhsal hastalıkların ilerleme sürecini tersine çevirmek.

Bir radyo programına konuşan Perry, aynı zamanda dengeli bir yaşam tarzını benimsediğini ve "Biraz sağlık sorunları" yaşadığını, çünkü tatildeyken çok fazla kruvasan yediğini açıkladı. "Bugün meyve, elma sirkesi ve vegan bir akşam yemeği yiyorum. Demek ki, muhtemelen yarın bir burger yiyeceğim." ifadelerini kullandı.