Burberry özel bespoke koleksiyonu
GÜZELLİK

Burberry özel bespoke koleksiyonu

Burberry Bespoke ile tanışın: Ünlü parfümör Francis Kurkdjian'ın yarattığı yedi özel kokudan oluşan bir koleksiyon. Her bir kokunun bir, iki veya üç farklı konsantrasyonu bulunuyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 19 Temmuz 2019

'Özgür bir ruhla yaratılmış, sınırları ve limitleri olmayan bir hikaye olması gerektiğini biliyorduk.' – Francis Kurkdjian

Burberry Bespoke koleksiyonu, sanattan, elementlerden ve İngiliz harikalarından ilham almıştır. Her bir parfüm, bir kokunun ya da mekanın uyandırabileceği ve yeniden canlandırabileceği duygular kadar bireyseldir. Eşsiz özellikleriyle adeta kişiye bir övgüdür.

'Her bir kokunun konsantrasyonu, müşterilere mümkün olan en iyi karışımı sunmak için özenle seçilmiştir. Bu da aynı kokuyla hikayenin farklı versiyonlarını anlatmamızı sağlamıştır. – Francis Kurkdjian

KOKULAR

Garden Roses – Londra'nın klasik Bloomsbury bahçesinden ilham alan güzel bir koku. Etkileyici Bulgar gülünün unutulmaz İtalyan limon yağı ile buluşması ve enfes vetiverin eklenmesiyle zarif bir bitiş.

High Tide – İngiliz sahillerinde ilham alan eşsiz bir koku. Canlı ve yeşil deniz notaları meşe yosunu ile birlikte yüzer. Koku temiz ve son derece taze yaseminle tamamlanır.

Hawthorn Bloom – Baharın ilk belirtileri ile dolu kırsal manzaralardan ilham alan taze ve rahatlatıcı çiçeksi bir koku. Orris ve menekşe, misk ve paçuli notalarını dengeleyerek yasemin ile tamamlanır.

Tudor Rose – İngiliz tarihinden ve sembolik gül birleşiminden ilham alan, Bulgar şam gülü ve Mayıs gülünün harmonik birleşiminden oluşan etkileyici koku. Paçuli ve amberin karakteristik uyumu ile...

Wild Thistle – Canlı ve ışıltı İskoç fundalıklarından esinlenmiştir. Yemyeşil yapraklar ve galbanum yağı, canlı gül notaları ve sardunya yaprağıyla beraber çiçek notalarını zarifçe örter.

Antique Oak – İngiliz tersanelerinin mirasından ilham alan şaheser bir koku. Büyüleyici oud ve şehvetli derinin rafine safran ve odunsu papirüs ile birleşimi...

Amber Heath – Altın vanilya ve paçuli içeriğiyle alacakaranlık ışığından esinlenmiştir. Romantik ve atmosferik alt notalar içeren modern bir amber kokusu.

Ivy Musk – Gür ormanlardan, ıslak ve güçlü ağaç kabuğu ve mineral akışlarının zengin bir labirentinden ve açık havadaki İngiliz güzelliklerinden ilham alır.

DENEYİM

Koku keşfinin kişisel bir parçası olarak, her şişe ön etikete basılan üç monogram harf ve kişinin 16 renk arasından seçeceği parfümü tamamlayan deri kurdele ile kişiselleştirilebilir. Her biri renkli ve elle bağlanmış yumuşak deri kurdeleler, şişe boynunun etrafına yerleştirilmiştir. Bespoke şişesi kendine özgü renkleriyle ayna benzeri yansıtıcı bir yüzeye sahiptir. Şişelerin boynuna klasik Burberry dama deseni kazınmıştır.