Margot Robbie'nin egzersiz rutini: Pilates
GÜZELLİK

Margot Robbie'nin egzersiz rutini: Pilates

Türkiye'de 23 Ağustos'ta vizyona girecek olan Once Upon a Time in Hollywood filmiyle gündemde olan Margot Robbie vücudu için en iyi egzersizin pilates olduğunu söyledi.

GÜNCELLEME TARİHİ: 9 Ağustos 2019

Once Upon a Time in Hollywood oyuncusu ve Chanel güzellik elçisi Margot Robbie, "Yemek yemeyi ve arkadaşlarımla iyi vakit geçirmeyi seviyorum. Ama ayrıca elimden gelenin en iyisini yapmadığımı bilme duygusunu sevmiyorum" dedi.

Mümkün olduğu kadar eğlenmek ve kendime bakmaya devam etmek arasındaki çizgiyi ayarlamaya çalıştığını ifade eden 29 yaşındaki yıldız, "İyi yemek yemek ve egzersiz yapmak hayatımda yaygın olmalı, böylece elimden gelenin en iyisini hissedebiliyorum, ama bunun üzerinde fazla durmak istemiyorum." ifadelerini kullandı.

Sharon Tate karakteriyle gündemde olan Margot Robbie fiziğini pilatese borçlu olduğunu, pilates yapmanın onu güçlü ve esnek yaptığını söyledi.

Bunun artık yaşam tarzı olduğunu söyleyen Robbie "Tenis oynamayı, parkta koşuya çıkmayı ve kız arkadaşlarımla dans etmeyi çok seviyorum. Ama beni bi rutine sokan ve disipline eden şey pilates oldu. Eğer vaktimi spor yapmaya ayırıyorsam, antrenörüm ile aletli pilates yapmayı seçiyorum. Bu bana ve bedenime en uyumlu şey" dedi.