2019 Eylül ne var ne yok dosyası
GÜZELLİK

2019 Eylül ne var ne yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 6 Eylül 2019

CİLT DOSTU
Esthederm Esthe-White Targeted Dark Spots Concentrate, bölgesel olarak oluşan koyu leke görünümünün ve büyüklüğünün gözle görülür oranda azalmasına yardımcı oluyor. Nuxe Merveillance Expert, yerleşik mimik çizgilerini hedef alırken, aynı zamanda gözenekleri sıkılaştırmaya ve cildin gerginliğini geri kazanmasına yardımcı oluyor.


Nuxe Merveillance Expert gece bakım kremi, 200 TL - Esthederm Esthe-White Concentrate, 259 TL


KOKU HİKAYELERİ

Merchant of Venice Red Potion, Kuzey Afrika sahillerinden Venedik'e uzanan bir yolculukla, portakal çiçeği, biberiye, sandal ağacı ve ölmez otunu harmanlıyor. Bond No.9 Gold Coast'un notalarında Fransa'nın güneyindeki eşsiz bir gül özüyle taze karpuz kokuları ön planda. Bulgari Le Gemme Coralia, denizin hazinesi mercandan ilhamla pembe biber, mandalina ve miski eşleştiriyor.


Merchant of Venice Red Potion, 1.350 TL - Bond No.9 Gold Coast, 2.500 TL - Bulgari Le Gemme Coralia, 2.319 TL


DOĞAL ÖZLER

Cildin doğal koruma mekanizmasını güçlendiren özel badem özleri içeren HiPP Babysanft Bakım Yağı cildin doğal yoldan kendini korumasına yardımcı oluyor. Vanilya sayesinde cildi yumuşatıp besleyen Thalia Vanilya & Witch Hazel yüz bakım kremi, formülündeki shea yağıyla cildin su tutma kapasitesini artırıyor.

HiPP Babysanft bakım yağı, 26,90 TL - Thalia Vanilya & Witch Hazel yüz bakım kremi, 54,99 TL


SAÇLARDA BÜTÜNSEL BAKIM

John Frieda'nın yeni şampuanı, antioksidan bakımından zengin yeşil çay ve besleyici avokado yağı ile yıpranmış saçları onarıyor. Authentic Beauty Concept Solid Pomade, saçlarda orta tutuculukta kontrol sağlayan esnek yapılı bir şekillendirici. Şampuan öncesi saç derisini arındıran yüzde 100 bitkisel içerikli Phyto Phytopolleine, kepek ve kaşıntı problemlerine çözüm sunuyor.


Phyto Phytopolleine, 189 TL - John Frieda Detoks Etkili Onarıcı Şampuan, 79,50 TL - Authentic Beauty Concept Solid Pomade, 150 TL


MINDFULNESS DESTEĞİ

Amerikan Hastanesi bünyesindeki Code Lotus Mindfulness Merkezi, masaj terapisiyle hastane konseptinde bir ilke imza atıyor. Tıbbi iyileşmeye destek olacak şekilde tasarlanan ve tedaviye holistik yaklaşım getiren altı farklı masaj uygulamasını ziyaretçileriyle buluşturan merkez, bu uygulamayla fiziksel düzeyde akut ve kronik ağrıları azaltmayı amaçlıyor.