Bronzluğu korumak için 3 püf nokta
GÜZELLİK

Bronzluğu korumak için 3 püf nokta

Yaz sonları yaşanırken yakaladığınız bronzluğu kaybetmek istemiyorsanız size önerilerimiz var. Bronzluğu uzun süre muhafaza edebilmek aslında elinizde ve hiç de zor değil. İşte bronzluğun uzun süre kalmasını sağlayan püf noktalar…

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Eylül 2019

Bronzlaşmak hemen hemen her kadının sevdiği bir şeydir. Deniz, kum, güneş derken güneşin etkisini kaybetmeye başladığı şu günlerde bronzluğunun gideceğinden korkanlar üzülmesi. Bronzluğunuzu uzun sürdürecek önerilerimiz var.

NEMLİLİK

Bronzluğunuzu uzun süre muhafaza etmek istiyorsanız nemlendiricinizi ihmal etmeyin. Cildinizi bol bol nemlendirmek bronz kalmanızı sağlayacaktır. Bronzluğu koruyucu güneş sonrası kremlerden de faydalanabilirsiniz. Nemli kalan cilt daha sağlıkla parlar ve güzel görünür.



SOĞUK DUŞ

Cildinizin nemini kaybetmemesi için sıcak sudan vazgeçin. Soğuya sayın ılık suyla duş almanız bronzluğunuzun kaybolmasının önüne geçecektir. Nemlendirici özellikli duş ürünleri ve yağlarla cildinize destek vermeyi deneyebilirsiniz.



BESLENME

Evet yanlış duymadınız, beslenme de bronzluğu koruyan bir etkendir. Öncelikle içten nem için bol bol su içmelisiniz. Sonrasında yedikleriniz arasında beta-karoten (bir tür turuncu-kırmızı pigment) açısından zengin olan havuç, kayısı, tatlı patates vs. olmalıdır.