Burberry'nin cesur ve zarif yorumu: Her Intense
GÜZELLİK

Burberry'nin cesur ve zarif yorumu: Her Intense

Burberry'nin cesur ve zarif yorumu Burberry Her Intense'i keşfedin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Kasım 2019

Burberry, Her Eau de Parfum'ün cesur ama zarif bir yorumu olan Her Intense'i lanse ediyor. Böğürtlen ve kiraz notaları ile yasemin ve menekşe akorlarının zıtlığı Londra'nın enerjisini ve çeşitliliğini yakalar.

Cara Delevingne, Londralı ruhunu taşımaya devam ediyor. Bu kez, Juergen Teller tarafından çekilmiş fotoğraf serisinde Thames Nehri'nde ve Londra'nın kır çiçeklerinin etkileyici gökdelenlerle buluştuğu yerlerde cesur ve şık bir takım elbise ile sofistike bir görünümle yer alıyor.

Londra'nın enerjisine saygı ve zıtlıklar içerisinde bulunan güzelliklerin beklenmeyen keşfi. Zengin, sofistike ve cesur olan Burberry Her Intense, yoğun ve zarif olan Londra'nın güçlü enerjisini yakalayan derin bir koku.

Orijinal Eau de Parfum'ün koyu ve meyveli kokusu, böğürtlen, sarhoş edici yasemin ve ılık benzoin notaları ile yoğunlaştırılmıştır. "Her Intense eşsiz bir atmosfer yaratıyor: vanilya çiçeği, şeker kamışı, kırmızı marshmallow ve pamuk şekeri karışımından hafifçe ortaya çıkan deri ve odunsuluğun cesurluğu." Francis Kurkdijan