Daha sıkı görün
GÜZELLİK

Daha sıkı görün

Akıllı egzersiz yöntemleri ve teknolojik cihazlarla kendinizi daha sıkı ve özgüvenli hissedin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 26 Kasım 2019

Pelin Hasçalık

Spor salonlarında geçirilen zamanı minimuma indiren Fit in Shine; vakum, infrared, kolajen, ozon tedavisi, aromaterapi, high-tech zayıflama cihazları ve uzman kontrolünde yapılan beslenme protokolleriyle fiziksel ve zihinsel anlamda destek vermeyi hedefliyor. Peki, bakım merkezinde sunulan, spor etkisi yaratarak vücudu forma sokan yeni nesil teknolojik cihazlar neler?

BODYSHAPE
İleri teknolojiyle Avrupa Birliği'nde üretilen Bodyshape, yenilikçi bir zayıflama ve incelme cihazı olarak tanıtılıyor. Buildin koşu bandı üzerinde bir yandan yürüyerek ya da koşarak, diğer yandan vakum ve kızılötesi teknolojileriyle donatılan düşük atmosferik basınç ortamında haftada ortalama 5000 kaloriye kadar yakmak mümkün. Bu devrim niteliğindeki cihaz spora yeni başlayanlar için olduğu gibi, zayıflamak ve sıkılaşmak isteyen fakat spor salonuna gidecek vakti olmayanlar için de ideal.

Bodyshape'in içerdiği tüm teknoloji bileşenleri kasların enerji tüketimini artırmaya yönelik ve bu sayede maksimum bölgesel incelme, vücuttan su atma ve kilo kaybı sağlamayı hedefliyor. Standart spor egzersizlerinin ötesinde bir sonuç sağlayan Bodyshape, size özel tasarlanan on metrekarelik kişisel kabinde televizyon izleme ya da müzik dinleme imkanı da sunuyor.

INFRASHAPE HORIZONTAL
Infrashape Horizontal, kızılötesi ışınların ve kolajen lambalarının yatay bir bisiklet etrafında tasarlandığı sıradışı bir cihaz. İçerisindeki düzenek postürünüze en uygun şekilde pozisyonlanarak, uygun kaslarınızın çalışmasını sağlayacak şekilde tasarlanmış. Cihaz, farklı sebeplerden ötürü kilo almış, kilo vermekte zorluk çeken kişiler için uzun süreli çözüm oluşturacak nitelikte. Uygulama yağ dokusunu kırarak vücuttan atmayı kolaylaştırıp, vücudun temizlenmesini ve sağlığına kavuşmasını sağlıyor. Cihaz aynı zamanda vücutta biriken toksinleri atmaya yardımcı oluyor ve bu sayede metabolizmayı güçlendirip, direncin artmasını destekliyor. Stresten arınmayı kolaylaştırarak, endorfin salgılamaya yardımcı oluyor ve psikolojik olarak kendinizi daha iyi hissettiriyor.

Infrashape Horizontal kullanımıyla güçlenen kaslar ve hızlanan metabolizma sayesinde kilo alım eğilimi de azalıyor. Cihazın içerisindeki vakum, kullanıcı içine girdikten sonra, içeride kalan havayı çekerek alçak basınç ortamı oluşturuyor ve kişinin hareket kabiliyetini zorlaştırıp kalori yakımını hızlandırıyor.

Cihazdaki kızılötesi ışınlar kanı temizliyor, kan dolaşımını hızlandırıyor ve dokuları aktive ediyor. Terleme etkisiyle kan dolaşımına yardımcı olarak kasları gevşetiyor. Cihazın içerisindeki kolajen ledleri cildin kolajen üretimini artırmak için tasarlanmış ışınlardan oluşuyor. Kolajen ledlerinin cilde düzenli temas etmesi sonucunda ciltteki kolajen doku uyarılıyor ve yeniden üretim tetikleniyor. Sonuç olarak cilt daha sıkı ve genç görünüyor.

ROLLSHAPE
Uzakdoğu masaj tekniğinin günümüz teknolojisine uyarlanmış hali olan Rollshape, kan dolaşımını hızlandırarak üstün rahatlama, ağrıları dindirme ve selülit giderici etkiler sunan ileri teknolojili bir masaj cihaz. Yüksek bir etki için kromaterapi, infrared, kolajen ve hava iyonizasyonu gibi özellikler ile donatılan Rollshape'in en büyük özelliği selülitlerle olan savaşa etkili destek sağlaması.

Düzenli kullanımda gözle görülür şekilde selülitlerin giderilmesine, sıkılaşmaya, vücut kusurlarının azalmasına yardımcı oluyor. Ayrıca infrared özelliği cildin derin katmanlarında birikmiş yüksek toksinlerin atılmasını sağlıyor; ısıyla beraber eklem tutulmasını azaltıyor, kas spazmlarını rahatlatıyor, kan dolaşımını artırıyor, yumuşak doku zedelenmesinde yaşanan ağrıları dindiriyor.