Ne var ne yok dosyası!
GÜZELLİK

Ne var ne yok dosyası!

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2020

HASSAS CİLT TEMİZLİĞİ
Fito-konsantre denilen yüksek konsantrasyondaki bitki özütlerini Phytoadvance teknolojisi ile üreten ve Türkiye pazarına yeni giriş yapan Epique markasında favorimiz; temiz formülüyle cildi nazikçe arındıran Dexofying Foam Cleanser. İçeriğinde bulunan kolajenle cilt bakımına destek olan Voonka Collagen Beauty H20 Micellar Cleansing Water ise cildi tahriş etmeden temizliyor.


Voonka Collagen Beauty H20 Micellar Cleansing Water, 84,50 TL


KIŞ NOTALARI
Burberry Her Intense, böğürtlen ve kiraz notaları ile yasemin ve menekşenin zıtlığı sayesinde Londra enerjisini yakalıyor. Mutlu, heyecanlı, cesur ve tutkulu kadınlara ithafen tasarlanan Laura Biagiotti Forever'ın tepe notalarında İtalya bergamotu, frenk üzümü, armut ve elma var. Tiziana Terenzi'nin yeni Comete Collection'ında yer alan Wirtanen, oud ve karamel notalarının dengesine sahip derin ve güçlü bir koku.


Burberry Her Intense, 100 ml, 896 TL - Tiziana Terenzi Wirtanen, 100 ml, 2.675 TL - Laura Biagiotti Forever, 100 ml, 525 TL


FAVORİ TAKVİYELER
Collagen Lift Paris'in yeni ürünü Luminous Gold, ciltte antiaging etkisinin yanı sıra kırışıklık, elastikiyet kaybı, saç ve tırnak şikayetlerinde de etkili. Solgar Ester-C daha iyi emilime sahip olması sebebiyle uzun süre vücutta kalarak, standart bir C vitamini takviyesine göre daha etken şekilde bağışıklık sistemini destekliyor.


Collagen Lift Paris Luminous Gold, 1.550 TL - Solgar Ester-C, 30 tablet, 75,90 TL


NEM DOSTU
Kuru ve tahriş olmuş ciltler için kurtarıcı bir losyon olan Coresatin Barrier Lotion, doğal iyileşme sürecini de hızlandırıyor. Yüzde 97'si doğal içerikler ve organik havuçlar ile üretilen The Body Shop Carrot nemlendirici krem, cildin gereksinim duyduğu günlük nem ihtiyacını karşılıyor.


Coresatin Barrier Lotion - The Body Shop Carrot nemlendirici krem, 129,90 TL


ŞEHİRDE HUZUR
Şehrin merkezinde bahçeleriyle nefes aldıran Swissôtel The Bosphorus içinde yer alan Pürovel Spa'daki masaj ve vücut bakımları Alp Dağları'nın dört mevsiminden esinleniyor. Çiftlere özel tasarlanan, içinde sauna, buhar odası, jakuzi ve dinlenme yatağı olan masaj suitlerini ya da özel hamamı denemenizi öneririz.