Emilia Clarke Clinique'ın marka yüzü oldu
GÜZELLİK

Emilia Clarke Clinique'ın marka yüzü oldu

Ünlü oyuncu Emilia Clarke Clinique ile ilk iş birliğini "İşte benim CliniqueiD’im, senin CliniqueiD Nemlendiricin hangisi?" kampanyası ile tanıtıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Ocak 2020

Alerji testinden geçen, paraben ve ftalat içermeyen, %100 parfümsüz, sadece mutlu bir cilt için formüle edilen ve dermatologlar tarafından yaratılan ilk marka olan Clinique, cilt bakımı ve makyaj serileri için eleştirmenlerce beğenilen ünlü oyuncu Emilia Clarke'ı "Global Marka Elçisi" olarak seçti.

Emilia Clarke'ın çok yönlü, güçlü ve optimist kişiliği, CliniqueiD'nin çok yönlü, basit, güvenli ve etkili formülüyle bir araya geliyor. CliniqueiD BB Gel bazının lansmanıyla birlikte CliniqueiD serisi toplam 20 benzersiz kombinasyona ulaşıyor ve kişiselleştirilmiş nemlendirici deneyimini bir adım öteye taşıyor.

"Yeni Global Marka Elçisi olarak Clinique'in bir parçası olduğum için gurur duyuyorum. Clinique, düzenli olarak kullandığım cilt bakım markasıydı ve şu anda bu ailenin bir parçası olmak onur verici. Ürünlerini kullanan insanlara özgüven ve mutluluk getirmesini seviyorum. Clinique sadece zamansız değil, aynı zamanda insanları oldukları gibi hissettiren, cilt sorunları ne olursa olsun pişmanlık duymadan kusursuz bir cilt elde etmelerine yardım eden bir marka." Emilia Clarke