Carolina Herrera makyaj koleksiyonuyla tanışın!
GÜZELLİK

Carolina Herrera makyaj koleksiyonuyla tanışın!

Carolina Herrera'nın güzellik ve mücevher arasındaki çizgiyi bulanıklaştıran ilk makyaj koleksiyonu piyasaya çıktı.

GÜNCELLEME TARİHİ: 17 Mart 2020

Zeynep Gürer

Carolina Herrera makyaj koleksiyonu özelleştirilebilir, yeniden doldurulabilir ve neşeli bir kaçış sunuyor. Gucci, Hermes ve Jimmy Choo gibi bir çok yüksek moda markasının güzelliğe daldığı topraklar ancak Carolina Herrera'nın fark noktası makyajı bir aksesuar haline getirmek istemesi!

Zımba baskılı kılıflar, coşkulu püsküller ve takılar üzerine düşünün. İsterseniz bu makyaj koleksiyonu bir 'hazır giyim koleksiyonu'na bile dönüşebilir.

"Geleneksel olarak makyaj, banyo rafınızda veya makyaj çantanızda gözünüzün önünde kalmayacak bir şey. Ancak bu koleksiyon, güzelliğe yaklaşımın tamamen yeni ve yıkıcı bir yolu." diyor Carolina Herrera Makeup güzellik kreatif direktörü Carolina A. Herrera. (ve tasarımcı Carolina Herrera'nın kızı)

Carolina Make'ın yaratıcı direktörü Wes Gordon, "Makyaj, kıyafeti yükselten son dokunuş, ancak aynı zamanda kendi içinde bir ifade" diye ekliyor. "Her parçanın tam anlamıyla giyebileceğiniz ve gösterebileceğiniz göz alıcı, yüksek moda bir aksesuar olarak ikiye katlanmasını istedik. Her şey yaşam sevinci ve bugün modada çok çekici olan 'fantastiklik' ile ilgili." diyor.

Koleksiyon; 36 tonluk bir palette (16 mat, 12 saten ve sekiz şeffaf) doldurulabilir rujlarla başladı. Sekiz renkte yeniden doldurulabilir pudralar; bir highlighter ve mattifier artı Carolina Herrera Makyaj fırçaları yer alıyor.