Emilia Clarke'ın güzellik tutkusu
GÜZELLİK

Emilia Clarke'ın güzellik tutkusu

Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Intense parfümünün yüzü Emilia Clarke, güzelliğe duyduğu tutkuyu paylaşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2020

Game of Thrones biter bitmez romantik komedi filmi Last Christmas'da karşımıza çıktın. Kısa zaman önce de Londra Playhouse Theatre'da The Seagull'da rol alacağını duyurdun. Gerçekten bu denli işkolik misin?
Evet, aylarca tek gün ara vermeden çalıştığım olur. Tıpkı başka mesleklerde çalışan birçok insan gibi. Bu kesinlikle bana özel bir durum değil.

Kendini nasıl yeniliyorsun?
Meditasyon gerçekten iyi geliyor. Şundan eminim; iş yükü maksimumda olsa bile insan daima kendine ayıracak 15-20 dakika bulur. Birkaç gün izin yapacaksam da hiç tereddüt etmeden bir tren ya da uçak bileti alırım ve heyecan verici bir mini macera için yola çıkarım. Bu seyahatleri kimi zaman aylar öncesinden planlarım, altı ay önceden plan yapmışlığım bile var. Bu benim kalbimi ısıtan bir şey! Bu arada mükemmel bir seyahat tüyosu paylaşmak isterim: Tüm seyahatlerimde yanımda lavantalı el spreyi taşıyorum. Harika bir antiseptik ve stres halinde gerçek bir kurtarıcı.

Parfümlerin hayatında nasıl bir rolü var?
Muazzam bir rolü var. Yeni tanıştığın birinde fark ettiğin ilk şeyin o kişinin kokusu olduğuna bir şekilde ikna oldum. Gerçekten sevdiğim bir parfümün yüzü olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Dolce & Gabbana The Only One Eau de Parfum Intense benim en tensel koku deneyimim. Portakal çiçeği notalarını siyah vanilya tuşesi ile buluşturan bir karışıma sahip.

Kendini güzellik-kolik olarak tanımlar mısın?
Yüzde yüz evet! Makyaj mağazalarından kesinlikle uzak tutulmalıyım çünkü kendimi bir anda her şeyi birden isterken buluyorum. Öte yandan, üretilen hiçbir kremin insana gerçek güzelliği sunamayacağına yürekten inanıyorum. Bazı şeyler var, satın alamıyorsunuz; içten bir gülümseme, gözlerinizin parlaması… Kulağa klişe geliyor ama doğru.

Vücudunun yaş aldıkça değişmesi seni üzüyor mu?
O kadar üzmüyor. Bu konuda avantajlı olduğumu biliyorum. Annem diye söylemiyorum, kimliğinde yazan yaştan 15 yaş genç gösteriyor! Ama bence bütün marifet genlerde değil. Ben 11 yaşından beri aktif olarak cilt bakımı yapıyorum. Makyajını temizlemeden asla yatağa girmeyen ve nemlendirici sürmeden evden çıkmayan insan tipiyim.

Enjeksiyonlar hakkında ne düşünüyorsun?
Hiç yaptırmadım, yaptırmayı da düşünmüyorum. Ben bir oyuncuyum, ifade gücümü ve bireyselliğimi feda edemem.