Dezenfektana Maruz Kalan Cildinizin İhtiyacı: Atoderm Serisi
GÜZELLİK

Dezenfektana Maruz Kalan Cildinizin İhtiyacı: Atoderm Serisi

Dezenfektan ve alkol içerikli ürün kullanımının artığı bu dönemde; kuruyup hassaslaşan cildin yoğun bir bakıma ihtiyacı oluyor... Bioderma’nın Atoderm Serisi’nde yer alan Atoderm Shower Gel, Atoderm Cream, Atoderm Intensive Foaming Gel ve Atoderm Intensiv

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2020

Covid-19 salgınından korunmak için dikkat etmemiz gereken en önemli adım temizlik ve nemlendirme. Evlerimizde kaldığımız, sosyal mesafeyi koruduğumuz bu dönemde kişisel temizliğe ve hijyene olduğundan çok daha fazla dikkat ediyoruz… Ancak kullanılan temizleyiciler veya dezenfektanlar başta ellerimiz olmak üzere tüm cildimizi bir süre sonra kurutmaya ve çok daha hassas hale getirmeye başlıyor. Biyolojiden güç alan dermatoloji yaklaşımıyla Bioderma, kuru, çok kuru ve yoğun cilt kuruluğuna sahip ciltler için geliştirdiği Atoderm Serisi ile cilt bariyerini onarıyor. Atoderm serisi, içeriğinde bulunan Skin Barrier Therapy™ ve Ecodéfensine™ patenti sayesinde cildi yatıştırmaya, arındırmaya ve derinlemesine nemlendirmeye yardımcı oluyor.

Kuru Ciltler İçin:

Atoderm Shower Gel, hassas ve kuru ciltleri tahriş etmeden içeriğindeki nemlendirici aktif ajanlar sayesinde cildin doğal dokusunu korurken, içeriğinde bulunan bakır sülfat sayesinde cildi arındırır.

Atoderm Cream, içeriğindeki besleyici & yeniden yapılandırıcı bileşenleri ve Skin Protect™ kompleksi sayesinde cilt kuruluğu nedeniyle oluşan rahatsızlık hissini yatıştırır, cildi besler, gliserin ve vazelin sayesinde derinlemesine nemlendirir.

Yoğun Cilt Kuruluğu İçin:

Atoderm Intensive Foaming Gel dezenfektan kullanmaktan yıpranan elleriniz ve cildiniz için, içeriğinde bulunan çinko sülfat ve bakır sülfatın anti-bakteriyel özelliğiyle bakterilerin ciltte tutunmasını ve çoğalmasını önlemeye yardımcı olur. Yoğun cilt kuruluğu sebebiyle ciltte oluşan rahatsızlık ve kaşıntı hissinin yatışmasına destek olurken, aynı zamanda cildinizi nazikçe arındırır, güçlendirir ve derinlemesine nemlendirir.

Yoğun Cilt Kuruluğu ve Kaşıntı Hissi İçin:
Atoderm Intensive Balm,
cildi derinlemesine nemlendirir ve dış etkenlere karşı korur. Bununla beraber, cildin koruyucu bariyerinin onarılmasına yardımcı olurken, içeriğindeki kanola ve ayçiçek yağları sayesinde cildi besler. Mükemmel bir cilt toleransına sahip olan Atoderm Intensive Balm, cilt tarafından kolayca emilir, ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmaz. Kaşıntı hissini yatıştırır.