Ne Var Ne Yok dosyası
GÜZELLİK

Ne Var Ne Yok dosyası

En yeni makyaj ürünleri, parfümler, anti-aging yöntemler...

GÜNCELLEME TARİHİ: 3 Haziran 2020

ONARICI NEM
Morfose'un Dynamics saç bakım serisindeki Hindistan cevizi özlü bakım maskesi, saçın ihtiyacı olan nemi karşılayarak saç elastikiyetinin artmasını destekliyor.


YENİ KEŞİF
Dynavit Banana Extract, 1 tablette 23 mg muz ekstresine ek olarak 9,75 mg sudan bamyası ekstresi ve 5 mg esmer pirinç tozu içeriyor. 11 yaş ve üzeri yetişkinler tarafından, uykudan 2 saat önce 1 veya 2 tablet alınması öneriliyor.


CİLDE DESTEK
Neutrogena'nın kuvvetli Norveç formüllüne sahip el kremi, en kuru ciltlerde dahi yoğun ve uzun etkili bakım sağlıyor. HiPP Vücut Losyonu organik badem yağıyla cildin doğal koruma mekanizmasını güçlendiriyor.


AKILLI MASKE TERAPİSİ
Foreo UFO akıllı maske terapisi; kriyoterapi, yani soğuma modu ile beş dereceye kadar cildi soğutarak yüzdeki şişliklerin ve gözeneklerin görünümünü azaltıyor. Isıtma modu olan termoterapi sayesinde ise 45 dereceye kadar yavaş yavaş ısınarak cilde uygulanan maskelerdeki aktif bileşenlerin etkisini artırıp, cildi canlandırıyor.


HÜCRE YENİLEYİCİ
La Mer'in efsanevi hücre yenileyici içeriği olan Mucize İksir yağlarıyla formüle edilen Mer The Renewal Body Oil Balm, ciltteki kuruluğu, kızarıklığı ve iritasyonları yatıştırıyor.


MÜCEVHER RUJ
Guerlain Rouge G'nin yeni koleksiyonu, mücevher görünümlü kılıflar ile dilediğiniz renkteki ruju eşleştirmenize ve kişisel rujunuzu oluşturmanıza fırsat tanıyor.