Lady Gaga, Valentino Beauty'nin yeni yüzü oldu
GÜZELLİK

Lady Gaga, Valentino Beauty'nin yeni yüzü oldu

Lady Gaga, Valentino Beauty'nin son parfüm kampanyasında başrol oynayacak.

GÜNCELLEME TARİHİ: 13 Temmuz 2020

İtalyan moda evi, Lady Gaga'yı Valentino yaratıcı yönetmen Pierpaolo Piccioli tarafından yaratılan bir parfüm olan Voce Viva'nın yeni yüzü olarak ilan etti.

Basın açıklamasında, "Dünya çapında bir mesaj yaymak için bir ses olarak hayal edilen Valentino Voce Viva, herkesi kalplere dokunmaya, başkalarına ilham vermeye ve hayallerini yaşamaya davet ediyor. Kapsayıcılık ve bireysellik değerlerini ifade eden Voce Viva, kadınların en samimi duyularından birini kutluyor." dendi.

Bu mesajı yaymak için Valentino, Gaga'yı İtalyan kökleri, kapsayıcılığı ve bireyselliği için seçti. Piccioli yaptığı açıklamada "Lady Gaga özgürlük, öz-bilinç, saf kalp anlamına geliyor. O bir kuşağın simgesi. Özgürlük mesajı, sanata olan tutkusu, öz-bilinç ve eşitlik mesajı Valentino topluluğumuzun temsil ettiği ile aynı. Onu içeri aldığımız için çok gurur duyuyorum." dedi.

Gaga'lı kampanya Voce Viva'nın dünya çapındaki lansmanına uygun olarak bu Eylül ayında başlayacak. Şarkıcı uzun süredir Valentino'nun hayranı, markanın parçalarını A Star is Born'u tanıtırken kırmızı halıda birçok kez giydi.