Rihanna Fenty Skin'i anlattı
GÜZELLİK

Rihanna Fenty Skin'i anlattı

Rihanna, 31 Temmuz'da satışa çıkacak olan cilt bakım markası Fenty Skin hakkında konuştu.

GÜNCELLEME TARİHİ: 28 Temmuz 2020

Rihanna, Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımda yeni ürünü Fenty Skin hakkında şunları söylüyor; Cilt bakımı yolculuğum oldukça karmaşıktı... Yüzümün bazı kısımları yağlı, bazı kızımları kuru, seyahat ve yorgunluk yüzünden süper hassas bir cildim var ve şimdi 30'larımda mı?!! Fenty Skin'i yapmak, tüm üsleri kapsamak ve dışarıdaki birçok cilt tipini düşünmek için bir meydan okumaydı! Ama biliyorsun iyi bir meydan okumayı seviyorum.

Cilt Bakımı, 2015 yılında Fenty Beauty üzerinde çalışmaya başladığında Rihanna'nın güzellik imparatorluğu fikrinin bir parçasıydı. Fenty Skin'i birçok insanla, özellikle de genç hayranlarıyla ilişkilendirilebilir hale getirmek için, basit, etkili ve aşırı kapsamlı bir rutin ihtiyacını ortadan kaldıracak ürünler yaratmak istedi.

Fenty Skin'in ilk ürünleri temizleyici, tonik ve nemlendirici içeriyor. Ayrıca Fenty Skin sadece kadınların değil, erkeklerin de kullanabileceği ürünlerden oluşuyor. Grammy Ödüllü yıldız geçtiğimiz günlerde, cilt bakım markası Fenty Skin'in sadece kadınlar için değil aynı zamanda erkekler için de üretildiğini duyurdu.