Alicia Keys güzellik sektörüne adım atıyor
GÜZELLİK

Alicia Keys güzellik sektörüne adım atıyor

Son 4 yıldır makyajı hayatından tamamen çıkaran Alicia Keys, "güzelliğe yeni bir anlam getirmek" istiyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 12 Ağustos 2020

Alicia Keys, Rihanna (Fenty Beauty), Lady Gaga (Haus Cosmetics) ve Selena Gomez (Rare Beauty) gibi diğer şarkıcıların izinden giderek kendi güzellik markasının lansmanını duyuran en son ünlü oldu.

"Deri derinliğinden daha fazla" bir "yaşam tarzı güzellik markası" olarak adlandırılan etiketin kalbinde kapsayıcı olduğu söyleniyor. Şarkıcıyla yeni marka için işbirliği yapan uygun fiyatlı kozmetik şirketi Elf Beauty tarafından heyecan verici haber açıklandı. 2021'de piyasaya sürülecek ancak şu anda onaylanmış bir tarihi veya adı yok.

Elf'in basın duyurusu, "Keys'in kişisel cilt bakımı yolculuğunun ve dünyaya ışık getirme tutkusunun doruk noktası olan bu yeni yaşam tarzı güzellik markası, Alicia'nın iç güzellik, sağlık ve bağlantı hakkındaki sohbetleri daha da keşfetmesini sağlayacak" dedi. "Kapsayıcı bir bakış açısı, otantik bir ses ve cildi seven, dermatologlar tarafından geliştirilmiş, zulümden arındırılmış ürünlerle marka, günlük yaşamımızda ritüeli onurlandırarak ve her alanda niyeti uygulayarak güzelliğe yeni bir anlam getirmeyi hedefliyor."

15 kez Grammy ödüllü sanatçı ve yapımcı Keys, Here albümünün kapağında kozmetik kullanmamasından esinlenerek makyajsız hale geleceğini duyurdu ve 2016 yılında manşetlere çıktı. O zamandan beri kırmızı halıda ya tamamen makyajsız ya da minimal makyajla defalarca yürüdü ve kusursuz cildi çoğu zaman tam makyaj görünüşünü gölgede bıraktı.