Sandra Bullock'un Genç Bir Cilt için Vazgeçmediği 6 Güzellik Sırrı
GÜZELLİK

Sandra Bullock'un Genç Bir Cilt için Vazgeçmediği 6 Güzellik Sırrı

Amerika’nın en sevilen yıldızının geçen otuz yıldan sonra parlaklığını nasıl sürdürdüğünü merak ediyorsanız, okumaya devam edin.

GÜNCELLEME TARİHİ: 24 Ağustos 2020

İmzalı bukleleri ve megawatt gülümsemesiyle Sandra Bullock, 56 yaşında 36 yaşında olduğu kadar çarpıcı görünüyor (2000 yılında gişe rekorları kıran Miss Congeniality'de rol aldığı zamanlardan bahsediyoruz). Ama parlayan sadece dış görünüşünün yanında koca bir kalbi de var. Çeşitli kuruluşlara cömert bağışlarda bulunarak, inandığı nedenleri tanıtmaya yardımcı olmak için de gücünü kullanan bir kadın. Ayrıca, 10 yaşındaki oğlu Louis'in ve 5 yaşındaki kızı Laila'nın bekar annesi. Yani, 2015'te 50 yaşında olan Bullock'un People Magazine'in Dünyanın En Güzel Kadını seçilmesi şaşırtıcı değil.

Cilt bakımı söz konusu olduğunda tam bir minimalist
2000 yılında InStyle Magazine ile yaptığı konuşmada Bullock, güzellik rutini ile işleri minimal düzeyde tutmayı tercih ettiğini söyledi, "Yüz yıkama süngeri ve Artistry krem kullanıyorum.

Yeni güzellik bakımları fikirlerini de denemekten korkmuyor
Miss Congeniality 2'nin Londra galasında Bullock, "en sevdiği güzellik yarışması sırrını paylaştı: Yüzünüze hemoroit merhem sürmenin güzellik sektöründe kabul edilebilir olduğunu fark etmemiştim. Ama görünüşe göre bu kremi göz çevresindeki çizgilere yardımcı oluyor. " Bunu kiim bilebilirdi ki?

... veya modaya uygun yüz bakımları konusunda da...
2018'de Ocean's Eight'ı tanıtan Ellen DeGeneres Show'da, Bullock ünlü yüz uzmanı Georgia Louise tarafından uygulanan Epidermal Growth Factor (EGF) denediğini açıkladı. Çeşitli tıp dergilerine göre EGF, insan cildinde doğal olarak oluşan ve cildin genç ve kalıtımsal görünmesini sağlayan kolajen ve elastin üretimine yardımcı olan bir proteindir. Yaşlandıkça birlikte doğduğumuz EGF'yi kaybetmeye başlarız. Bullock, Ellen'ın izleyicilerine EGF serumunun cilde uygulandığını ve ardından mikro-iğne ile de devam edildiğini açıkladı.

"Cildi geriyor, kolajeni yırtıp güçlendiriyor ve sadece bir gün boyunca yanık bir cilde sahip oluyorsunuz," dedi Bullock. Lazer dışında cildi değiştirecek ve uzun vadeli sonuçlar sağlayacak bir alternatif.

Haftada bir kez cildi soyan peeling, exfoliator
Sandra Bullock ile çalışan ünlü estetisyen Mila Moursi, tüm müşterilerinin cilt bakımı rutinlerinin bir parçası olarak her gün derinlemesine temizlediklerini ve haftada en az bir kez peeling uyguladıklarını söylüyor.

Kendine ait bir spor rutinine sahip
Yıldızın her zaman fit olan fiziği, yaşının anılmamasına katkıda bulunan bir başka faktör. Nasıl formda kaldığı sorulduğunda Bullock InStyle'a şunları söyledi: "Pilates, kickboks, ağırlık çalışması yapıyorum. Austin'deyken koşuyorum veya bisiklete biniyorum. " Bullock'la birlikte Bird Box'da rol alan Trevante Rhodes'a göre oyuncu zindeliği çok ciddiye alıyor. "Gerçek şu ki, her güne spor kıyafetleri içinde başlıyor''.

Dans ediyor
Cildimizden bahsetmiyorum bile, stres hayatımızın her alanında hasara neden olabilir. Ve ünlülerin sürekli ilgi odağı olmakla birlikte hayatlarında stresin eksik olmadığından hiç şüphe yok. Kendini yeniden canlandırmak için, Bullock "Her hafta sonunda bir kot pantolon giyer, saçlarımı savururum ve tek başıma olsa bile dans edecek bir yer bulurum. Bu benim terapim. "