Louis Vuitton İle Eşsiz Kokunun İzinde
GÜZELLİK

Louis Vuitton İle Eşsiz Kokunun İzinde

Louis Vuitton, 'Kişiselleştirme Sanatı'nı sürdürüyor ve Master Perfumer Jacques Cavallier Belletrud ile sipariş üzerine Haute Parfümeri hizmetini başlatıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 16 Aralık 2020

Louis Vuitton, 1854'ten beri DNA'sına işlemiş kişiselleştirme sanatını bir adım öteye taşıyor ve Jacques Cavallier Belletrud ile Grasse'taki Les Fontaines Parfumées kreatif atölyesinde sipariş üzerine kişiye özel parfüm tasarlamaya başlıyor.

2012'den beri Maison için özenle en güzel kokularını tasarladığı bu atölyede uzman parfümör, müşterilerin zevklerini, anılarını, yaşam tarzını ve parfüm alışkanlıklarını sorgulayarak, kişilerin adeta bir koku portresini çıkartıyor. Parfüm tasarlama sürecinden sonra geliştirdiği formüller ile dünyanın dört bir köşesinde edindiği özel ham malzemeleri bir araya getirerek, kişinin karakterine en uygun kokuyu elde etmek üzere çalışıyor.

Koku formülünün oluşturulmasının ardından kişiye özel olarak Atelier d'Art'da hazırlanan, el yapımı parfüm ve şişelerin her biri, Louis Vuitton'un tarihi Asnières atölyesinde üretilen, benzersiz ve kişiselleştirilebilir trunk içerisinde sunuluyor.