2021'in En Havalı Makyaj Trendleri
GÜZELLİK

2021'in En Havalı Makyaj Trendleri

Uzmanların onayladığı bu en kolay makyajlar tüm yıl denenecek gibi görünüyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 30 Aralık 2020

2020 zor ve evlerde kaldığımız bir yıldı bu yüzden 2021'de hangi makyaj trendlerinin sahne alacağını tahmin etmek kolay bir iş değil. Nijeryalı-Amerikalı bir güzellik içeriği yaratıcısı, aktivist ve sosyal medya duygusu olan Jackie Aina, "Makyaj trendlerinde söylemek biraz zor - tahmin edilemezler. Sanırım her iki şekilde de gidebiliriz. İnsanlar şu an bulunduğumuz yere çok rahat ve alışkın olabilirler ve 'daha az daha fazladır' şeridinde ilerlemeye devam edebilirler. Ya da tam anlamıyla cazibede yeniden canlanma olabilir." diyor.

ETKİLEYİCİ GÖZLER

Maske takmak inanılmaz derece önemli olmaya devam ettiği sürece, makyaj severler gözleri ortaya çıkarma konusunda hemen uyum sağlayacaklardır. Fenty Beauty küresel makyaj sanatçısı Hector Espinal, "Hepimiz kişiliğimizi ve duygularımızı, iletişim şeklimizi bile göstermek için gerçekten gözlerimizi kullanmak zorunda kaldık! - renkli astarlar, dokulu gölgeler ve kaygan kirpiklerle deney yapmak eğlenceliydi" diyor.

Sonunda bir çift sahte kirpik üzerinde patlama sanatında ustalaşmanın zamanı gelmiş olabilir.

NOSTALJİK MAKYAJ

Jackie Aina, "Yumuşak, soluk pembe epeydir popüler oldu, ama şimdi tans, adaçayı yeşili, fıstık ve bebek mavisi gibi daha yumuşak renklere geçtiğimizi hissediyorum. Şu anda her şey de gerçekten nostaljik. Çok sayıda grafik astar görünümü, beyaz göz kalemi ve bebek mavisi göz kalemi görüyorum". diyor.

"60'ların büyük bir trend olduğunu görüyorum. Ariana Grande'nin 60'lardan ilham alan yeni dönemine bakın. Göz farı ve astar ile grafik şekiller oluşturmak, sizi parlak ve zinde gibi göstermenin harika bir yoludur." diye ekliyor Angel Merino.

DOĞAL FONDÖTEN

"Tam kapsamlı vakıf hiçbir yere gitmiyor. Bununla birlikte, doğal görünümlü bir ten - çeşitli tonlar, çiller ve benlerle - direksiyonu ele geçirdiğinden, onu nasıl uygulayacağınız değişebilir." diyor Aina.

"Önümüzdeki yıl sadece mat veya nemli olmayan pek çok cilt göreceğimizi düşünüyorum - bunun yerine tamamen doğal, ten benzeri bir yüzey olacak" diye ekliyor Espinal. "Rihanna, Fenty Beauty'nin cilt ürünlerini yarattığında, cildin hala cilt gibi görünmesini sağlayan ürünler istiyor. Yumuşak mat, ışıltılı ve parlak değil - konu bu."

CANLANDIRICI RENK

Kendinizi, bebek mavisi bir göz kapağı veya ışıltılı mor bir dudak gibi, daha önce asla sahip olamayacağınız çok uzak gölgelere ulaşırken mi buldunuz? 2021'de renk trendlerinin "geniş bir yelpazesi" olacağını öngören Espinal, "Renk bizi geliştirecek kadar güçlüdür" diye açıklıyor.

"Daha minimalist olmaya ve sadece doğal renkleri ve özellikleri geliştirmeye büyük bir odaklanma oldu - bu nedenle çikolata kahvelerinden adaçayı yeşillerine kadar uzanan güzel nötrler ve toprak tonları düşünün."