Halsey'in Makyaj Markası: About-Face
GÜZELLİK

Halsey'in Makyaj Markası: About-Face

Halsey, güzellik kurallarını yıkmanıza yardımcı olacak yeni bir makyaj markası oluşturdu: About-Face

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Ocak 2021

2021, şarkıcı Halsey tarafından size getirilen About-Face adlı yeni bir güzellik markasıyla heyecan verici bir başlangıç yapmış gibi görünüyor.

New Jersey'li sanatçı, bu lansmanla birlikte makyaj sevgisini hayranları ve güzellik meraklıları ile paylaşmanın yeni bir yolunu buldu. Yeni yıla başlamak için, o ve ekibi, teninize bir ışıltı veya gözlerinize, yüzünüze ve dudaklarınıza koyu pigment ekleyen bir dizi kozmetik ürününü açıklıyor.

Halsey, Instagram hesabından yaptığı açıklamada; "Birçoğunuz konserler, kırmızı halılar, dergi kapakları ve müzik videoları için uzun zamandır kendi makyajımı yaptığımı zaten biliyor olabilirsiniz. bu benim en büyük aşklarımdan biri, ama makyajın mükemmel görünmek değil, havalı hissetmekle ilgili olduğu inancına hep sadık kaldım. Yıllarca bu konuda inanılmaz bir ekiple yorulmadan çalıştım ve umarım DNA'mı her yerde hissedersiniz. Ayrıca vegan ve zulüm içermiyor. İyi Eğlenceler." dedi.

About-Face'in kurucusu ve baş kreatif yöneticisi Halsey, "About-Face kendi anlayışımın bir bebeğiydi. Ve bu benim için özel çünkü ben sadece şirketin yüzü değilim, baş makyaj sanatçısıyım, kreatif direktöriyim ve yol boyunca her detayı elle seçtim." açıklamasında bulundu.