Kate ve Meghan Karantinada Formlarını Nasıl Koruyor?
GÜZELLİK

Kate ve Meghan Karantinada Formlarını Nasıl Koruyor?

Fitness her iki kraliyet üyesi için de önemli olmakla beraber farklı noktalara odaklanıyorlar.2021'de fitness sizin için de bir öncelil haline gelmiş olabilir. Cambridge Düşesi ve Sussex Düşesi için sıkı bir egzersiz, Kraliyet Ailesine katıldıkların bu be

GÜNCELLEME TARİHİ: 11 Ocak 2021

Royally Obsessed podcast'inin yardımcı sunucusu Roberta Fiorito, ''Egzersiz ve zindelik hem Kate hem de Meghan için önemli olsa da, iki farklı nedenden ötürü antrenman yapmak onlar için oldukça önemli'' diyor. BAZAAR.com ile yaptığı özel röportajda Fiorito, rekabetin Kate'i motive ederken, Meghan'ın ise sağlıklı yaşam ve beden ile zihin arasındaki bağlantıyla daha çok ilgilendiğini söylüyor.

Rekabetçi Kate

Doğal olarak atletik olan Kate, çocukken spor yaparak büyüdü ve genellikle kraliyet etkinliklerinde de (kocası Prens William'la rekabet ederek) yoğunlukla fiziksel aktivitelere katılıyor. Fiorito, "Kate'in çok rekabetçi ve açık havada olmaktan mutlu olduğunu biliyoruz" diyor. '' William'la katılabileceği bir spor etkinliği olduğunda, şüphesiz oldukça da rekabetçidir."

Fiorito, Kate'in özellikle karantina sırasında en sevdiği aktivitelerden birinin Norfolk, İngiltere'deki kır evi Anmer Hall'un arazisinde koşuya çıkmak olduğunu söylüyor. " Norfolk'taki evlerinde geçirdikleri zamanın soğuk olmasına rağmen Kate Middleton, muhtemelen bu duruma ayak uyduruyor," diyor.The Daily Mail'e göre Kate, evdeyken Anmer Hall'un yüzme havuzundan ve tenis kortunda da vakit geçiriyor.

Spor odaklı egzersizlerin tadını çıkarma eğilimini sürdüren Düşes, Ağustos 2019'da William'la ilk King's Cup yarışına katıldığı zaman kendini kanıtladığı gibi, aynı zamanda kayak, bisiklet ve kürek sporunun da bir hayranı. Fiorito, fitness'ın Kate için fiziksel görünümle ilgili olmadığını, bunun yerine 7 yaşındaki Prens George, 5 yaşındaki Prenses Charlotte ve 2 yaşındaki Prens Louis çocuklarına sağlıklı bir yaşam tarzını teşvik etmekle ilgili olduğunu söylüyor. Hepimiz için iyi bir örnek oluşturuyor; George, Charlotte ve Louis için de. '' Çocuklar, örneklerle alışkanlık kazanıyor ve Kate onlara sağlıklı bir yaşam tarzının nasıl göründüğünü ve nasıl hissettirdiğini de gösteriyor."

Kate Middleton'ın Egzersizini Deneyin

Kate gibi egzersiz yapmak, karantinada olduğunuz her yerde yürüyüşe çıkmak veya dışarıda koşmak kadar kolay olabilir. Tek başınıza egzersiz yapmak istemiyorsanız, kendinize bir spor partneri bulabilir veya açık havada bir tenis kortunda sıkı bir maç yapabilirsiniz. Hava dışarı çıkamayacak kadar soğuksa, evinizin rahatlığında bir sağlık topu antremanlarını veya plank deneyerek kendinize meydan okuyun: The Daily Mail'e göre, Kate bir plank pozunda 45 saniyeden fazla durabiliyor ve en az 10 tekrar yapıyor.

Meghan için Egzersiz, Ruh ve Beden Dengesi

Sussex Düşesi için spor yapmak, rekabetten çok kendi merkezinde olmak ve dengeyi bulmak.. Hal böyle olunca, Meghan'ın antrenmanlarının çoğu solo geçiyor, şu anda yaşadığımız sosyal mesafe dünyası için de mükemmel bir durumda olmalı.

Fiorito, "Meghan yogaya takıntılı ve egzersiz yapmanın sağlık ve meditasyon tarafını gerçekten seviyor" diyor. "Kate antrenmanlarında daha titizken Meghan daha sakinleştirici, meditasyon uygulamaları yapıyor."

Pilates aynı zamanda Meghan'ın favorisi, "vücudunuz için yapabileceğiniz en iyi şey" diyor ve köpeklerini yürüyüşlere ve koşulara götürmek gibi de rutinleri var.

Fiorito, "Yaşlandıkça, dizlerinin üzerindeki baskıdan dolayı koşmak zorlaşıyor, bu yüzden dışarıda eskisi kadar koşmuyor," diyor. Ancak 2015'te Markle'ın maraton koşmayı planladığını biliyoruz, bu yüzden muhtemelen hala bir koşu rutinine sahip olmalı. Bir keresinde Düşes,"Koşmak her zaman benim hareketli meditasyon biçimim oldu, çünkü kendi kafamdan çıkmama izin veriyor ve koşmak zevk aldığım bir şey." olarak değerlendirmişti. Bunu meditatif ve canlandırıcı bulduğunu ve koşu hakkında da eski yaşam blogu The Tig'de de söz ediyordu.

Ancak her şeyden önce Meghan'ın en sevdiği egzersiz yogadır. Annesi Doria bir yoga hocasıydı ve Meghan yedi yaşından beri pratik yapıyor. Fiorito "Yoga onun işi" diyor. "Meşgul olduğunda bile kesinlikle hala pratiğine devam ediyor. Gün boyunca 15 dakikalık küçük sürelerde bile... Evde küçük Archie'nin peşinde koşarken eminim çok fazla zaman yoktur, bu yüzden Pilates veya yogaya ne zaman sıkılsa az da olsun biraz zaman ayırıyor olmalı. "

Meghan, kocası Prens Harry ve 20 aylık oğulları Archie ile Montecito, California'daki evlerinde karantinadayken, Fiorito, formda kalmak için ellerinde bol miktarda olanak bulunduğunu söylüyor. Bunlar arasında yüzmek için bir havuz, kapalı bir spor salonu, evde ıslak ve kuru sauna ve Archie için dışarıda bir oyun alanı bulunuyor. "Bazen egzersiz yapma fikri kulağa kesinlikle korkunç geliyor, ama her zaman kendime daha sonra ne kadar iyi hissedeceğini hatırlatıyorum. " diyor Markle.

Meghan Markle'ın Rutinini Uyarlamanın Yolları

Meghan'dan ilham alan bir antrenman için Fiorito, yoga ve Pilates dahil olmak üzere online App'lerden ve Online derslerden yararlanmanızı tavsiye ediyor. Beş dakikalık kardiyo (koşu bandı gibi), beş dakikalık esneme , 30 dakikalık dairesel antrenman ve beş dakikalık soğuma esnemesi gibi kendi vücut tipinize göre bir örnek rutin yaratabilirsiniz.

Fiorito, "Meghan için her şey beden ve zihin arasındaki bağlantıyla ilgili" diye ekliyor. "Zihni sakinleştirmek ve vücudu güçlendirmek ve esnetmek. Bunlar arasındaki bağlantı Meghan'ın sevdiği şey."