En eğlenceli diyet yiyecekleri
LIFESTYLE

En eğlenceli diyet yiyecekleri

Biri yerken siz bakamıyorsanız kıyamet değil, kemeriniz kopar!

GÜNCELLEME TARİHİ: 23 Şubat 2011

Bildiğimiz gibi tüm kadınların diyet yapma geçmişi vardır. Diyet yapılır, ancak istenilen ölçüye bazen gelinir bazen gelinemez. Hedeflerlerine ulaşanların ise diyete ayırdıkları süre bitmiştir ve eski yemek alışkanlıklarına geri dönmüşlerdir. Bu geri dönüş, kaybedilen kiloları beraberinde getirmekle yetinmediği gibi artı kiloya dönüşmüştür.

Özlem YILMAZ

Diyet süresince sadece kilolarımızdan kurtulmayız. Aynı zamanda sağlıklı beslenerek yaşam kalitemizi de yükseltmiş oluruz. Sağlıklı beslenmeyi yaşam standartı olarak benimseyenler, hem formda kalırlar hem de sağlıklı beslenerek kaliteli bir yaşam sürerler. Diğer taraftan uzun zamandır diyette olan ancak bir türlü kilo veremeyenlerimiz var. Onlara ise birkaç çift sözümüz var!

Gün boyunca yaptığınız diyet kurallarına uydunuz. Ancak akşam, sevgiliniz ya da en yakın kız arkadaşınız elinde en sevdiğiniz film ve bir poşet cipsle kapınızı çaldı. En sevdiğiniz film yanınızda dururken izlememenin anlamsız bir şey olduğunu kabul ediyoruz, ancak biri yerken siz bakamıyorsanız kıyametin değil, yalnızca kemerinizin kopacağını da çok iyi biliyoruz.

Cafe RUJ önerisi!

Hem sevgilinizin yanınızda olmasının keyfini çıkarın hem de en sevdiğiniz filmi izlemenin. Ancak sevgilinizin size sarıldığında can simidine sarılır hissine kapılmasını istemiyorsanız, film izlerken mutlaka yediklerinize dikkat edin.

İşte diyetinize destek olacak, dolabınızdan eksik etmemeniz gereken en eğlenceli yiyecekler! TIKLAYIN!