Bosch tezgah altı ankastre bulaşık makinesi ile daha uygun fiyata daha şık görünüm
LIFESTYLE

Bosch tezgah altı ankastre bulaşık makinesi ile daha uygun fiyata daha şık görünüm

Bosch SuperSilence ActiveWater tezgah altı ankastre - paslanmaz çelik bulaşık makinesi, her zevke ve mutfağa özel çözümlerle ankastre şıklığını çok uygun fiyata mutfaklara taşıyor.

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2011

"Yaşam için teknoloji" sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren çok çeşitli ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni Bosch SMU58M75EU SuperSilence ActiveWater tezgah altı ankastre - paslanmaz çelik bulaşık makinesi ile daha uygun fiyata daha şık bir görünüm sunuyor. Bosch tezgah altı ankastre bulaşık makinesi, hem mutfağını yenilerken ankastre ürün almayı düşünen ama daha uygun fiyatlı bir çözüm isteyen hem de mutfağını yenilemeden ankastre görünümü tercih eden tüketiciler için çok güzel bir alternatif. Özellikle de mutfağında buzdolabı, ocak, davlumbaz gibi diğer beyaz eşyalarını, çelik seçenler, Bosch paslanmaz çelik tezgah altı bulaşık makinesi ile kendi mutfaklarına uygun şık tasarımlarını da kendileri yaratabiliyor.

Mutfak modülünüz solo bulaşık makinesine göre mi hazırlandı?

Mutfak modülü solo bulaşık makinesine göre hazırlanan ama ankastre isteyen tüketiciler de aradıkları çözümü Bosch'ta bulabiliyor. Bosch tezgah altı bulaşık makinesi, mutfağa özel çözümler sunabilmek amacıyla tasarlandığından mutfak modülünü değiştirmeye ya da mecburiyetten solo bulaşık makinesi almaya gerek kalmıyor. Ayrıca, ankastre görünüm yaratmak adına tezgah altına konulan solo bulaşık makinelerinin yarattığı küçük ama şık görünümü gölgeleyen detaylar da ortadan kalkıyor. Bosch tezgah altı bulaşık makinesi, tam da bu derde hem de uygun fiyatlı bir çözüm oluyor. 6 cm'ye kadar ayarlanabilen yüksekliği sayesinde tezgah ile bulaşık makinesi arasında göz yorucu bir boşluk oluşmuyor. Süpürgelik kısmı mobilyaya uyumlu dizayn edildiği için uyumlu bir görünüm yaratıyor. Değiştirilebilir ön panel sayesinde kullanıcı, makinenin yüzeyini ister çelik isterse mutfak mobilyasının renginde tercih edebiliyor. Bu sayede de mutfak mobilyaları ile uyumlu hale geliyor. Hem de tüm bunları, diğer ankastre bulaşık makinelerine oranla oldukça güzel bir fiyat avantajı ile gerçek kılabiliyor.