Cinnabon’dan çikolatasına dolgun yepyeni bir tat
LIFESTYLE

Cinnabon’dan çikolatasına dolgun yepyeni bir tat

Cinnabon’dan bol çikolatalı ‘Chocolate Center of The Roll’ keyfi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 4 Nisan 2011

Tatlı severlerin vazgeçemediği bir lezzet haline gelen tarçınlı sıcak Cinnabon, çikolata sevenler için yepyeni 'Chocolate Center of The Roll' isimli yeni bir ürünü satışa sundu. Farklı sunumu ve zengin çikolata aromasıyla 'Chocolate Center of The Roll'...

Nefis kokusuyla büyüleyen tarçınlı rulo tatlı Cinnabon'un merkezinde bulunan ve tadı en keyif veren yumuşak ve soslu bölümü başlı başına özel bir tatlı halini aldı. Bol çikolata kullanarak hazırlanan Chocolate Center of The Roll adı verilen tatlı farklı sunumu ve özel kremasıyla doyumsuz bir keyif sunuyor.

Cinnabon'un en lezzetli yeri

Kısa bir süre için Cinnabon satış noktalarında yerini alan Chocolate Center of The Roll, özel kakaodan üretilen, şerit şeklinde kesilmiş hamurları, pişmiş şekeri ve üzerindeki çikolata sos ile birlikte ve özel kremasıyla hazırlanıyor. Fırından dışarı alındığında özel kabı ve kokusu ile Cinnabon tutkunlarına farklı bir deneyim yaşatmak üzere hazırlandı.

Dondurucuda 30 Gün Taze

Derin dondurucuda 30 gün boyunca ilk günkü tazeliğini koruyan Cinnabon'lar aynı zamanda kolay ve pratik bir tatlı olma özelliğine de sahip. Dondurucudan tüketme ihtiyacınız kadarını çıkaracağınız Cinnabon'lar fırında ya da mikrodalga fırında kolayca servis edilecek hale geliyor.

Hollywood starlarının tercihi

Endonezya'nın dağlarında, iki bin metre yükseklikte yetişen cassia ağaçlarından elde edilen özel Makara tarçını ile hazırlanan rulo tatlılar, Cinnabon'un sıcak gerçekleştirilen sunumuyla tatlı ve kahve keyfini, tam bir mutluluk tablosu haline getiriyor. Cinnabon'un müdavimleri arasında ise Sharon Stone, Jerry Seinfeld ve Shannon Dougherty gibi dünyaca ünlü isimler yer alıyor.