adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 adilibria Koleksiyonu
LIFESTYLE

adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 adilibria Koleksiyonu

Sportif şıklığın tarifi...

GÜNCELLEME TARİHİ: 5 Nisan 2011

adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 adilibria Koleksiyonu'nda tüm egzersizlere uyumlu ve göz alıcı ayakkabılar, kıyafetler ve aksesuarlar yer alıyor. Sezon trendlerine göre tasarlanan ayakkabılarda; kristallerden ilham alan renk geçişleri kullanılıyor. Yeni sezonun trendlerinden biri olan dantelden esinlenilen ayakkabı ve t-shirtler eşsiz bir şıklık ve zarafet sunuyor.

adidas Women İlkbahar/Yaz 2011 adilibria Koleksiyonu'nda en çok göze çarpan ürünler arasında, özellikle yoga ve pilates egzersizlerinde tercih edilen pembe, mavi, eflatun, siyah ve beyaz renklerdeki çarpıcı t-shirtler ve pantolonlar var. Koleksiyondaki en dikkat çeken ürünlerden biri olan adilibria Image Tee, vücudu saran yumuşak dokusu, Climacool® ferahlığı ve jakarlı kumaşı ile hem kalori yakıp hem de kaslarını güçlendirirken kadınların tercihi olacak.

"adilibria Koleksiyonu'nu seviyorum çünkü profesyonel bir sporcu olarak, seçtiğim kıyafet ve ayakkabıların antrenman ya da maç boyunca beni rahat ettirmesi çok önemli. Ayrıca biliyorum ki, iyi göründüğüm zaman kendimi daha iyi hissediyorum ve daha iyi performans gösteriyorum. Bu koleksiyon sayesinde, sürekli antrenman yapıp maçlara çıkıyor olmama rağmen tarzımdan ödün vermem gerekmiyor" diyor ünlü tenisçi Ana Ivanovic. adidas adilibria Koleksiyonu, kadınların spor yaparak kendilerini sevmelerini, güçlü, formda ve güzel hissetmelerini böylece kendilerine daha çok güvenmelerini sağlıyor.