Mutfaklar artık modüler pişiriyor
LIFESTYLE

Mutfaklar artık modüler pişiriyor

Dünyada mutfakların yeni trendi olan ve yaygın olarak kullanılan ‘Modüler Pişirme Sistemi şimdi Türkiye'de...

GÜNCELLEME TARİHİ: 15 Nisan 2011

Düdüklüde pişirmeden, haşlamaya, kızartmadan vakumlu saklamaya kadar birçok fonksiyonu olan Aura Cookvision, 3 boy gövdeye de uyan 3 farklı kapağıyla mutfaktaki tüm ihtiyaçlara cevap vermesiyle ön plana çıkıyor.

''Pişirir, haşlar, kızartır, buzunu çözer, saklar'' sloganıyla tanıtılan sistemde sadece kapakları değiştirerek, 3 ayrı boyda, 3 düdüklü tencere, 3 yemek tenceresi ve 3 vakumlu saklama kabına sahip olunabiliyor. Ayrıca makarna tenceresi, fritöz ve buz çözücü fonksiyonları da modüler pişirme sistemi içinde yer alıyor.

Mutfakları cezbeden özellikler


Modüler pişirme sistemine dahil olan düdüklü tencerede 3+1 güvenlik sistemi, vakumlu saklama tekniği, zaman ve maliyetten kazandıran özellikleriyle tercih edilen Aura Cookvision, gövdelerde 1.0, kapaklarda 1.5 mm'lik çelik kalınlığıyla da özel bir ürün olarak dikkat çekiyor.


Çevreci modüler pişirme

Çevre dostu olan Aura Cookvision sistemi, daha az pişirme süresine paralel olarak daha az enerji tüketimi sağlıyor. 1,0 mm kalınlığında 18/10 mat paslanmaz çelik gövde ve yüksek ısı izolasyonu sayesinde daha yüksek ısıda pişirme sağlayan Aura Cookvision düdüklü tencere fonksiyonu ile zamandan ve enerjiden kazandırıyor.

Özel vakum sistemi

Buz çözme, pişirme, kızartma, haşlama ve saklamanın aynı anda kolaylıkla yapılabileceği modüler sistem önemli bir farklılık daha içeriyor. Vakumlu Saklama Sistemi´ ile pişmiş yemekler iki haftaya kadar buzdolabında ilk günkü tazeliğinde saklanabiliyor. Ayrıca Aura Cookvision ´a özgü olan vakum kapakla yiyecekler özel soslarla kısa sürede terbiyeleme yapılabiliyor.

Sağlıklı pişirme


Buharlı pişirme aparatı ile buharda sağlıklı sebzeler pişiren Aura Cookvision, oksijensiz pişirme özelliğiyle vitamin ve mineralleri yüzde 95´e varan oranlarda koruyor. Düdüklü tencere, geleneksel pişirme, buharlı pişirme, buharla sağlıklı anında buz çözme, makarna pişirme, vakumlu saklama ve fritöz özelliklerini bir arada barındıran ve 8 parçadan oluşan Aura Cookvision, istenirse aynı anda 3 farklı yemeği birlikte pişirebiliyor.

Tek elle kapama

Aura Cookvision ayrıca patentli tek elle açma-kapama özelliği sayesinde kolaylıkla kullanılabiliyor. Hiçbir zahmet gerektirmeyen sistemle tek elle tencerelerin kapakları kapanabiliyor.